Breaking news:

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare te îmbie să cercetezi fiecare exponat în parte și să vezi ce combinație de uleiuri ți se potrivește. Candlelier este locul unde lumânările se transformă în buchete de miresme, armonizate perfect și păstrate în recipiente colorate, mai mici sau mai mari, cu ceară de soia 100% naturală. Locul unde te trezești copil, mirosind în stânga și în dreapta, încercând să găsești cadoul perfect. Un loc imaginat și creat de Andreea Bușilă, tânăra care a revenit acasă pentru a-și pune visul în practică. După o incursiune la Cluj, la Facultatea de Business, un masterat pe management la UBB, un Erasmus+ în Austria, Andreea a început la Galați, pe lângă un doctorat la FEAA, și un business, printr-un program care vine în ajutorul tinerilor antreprenori.

“Ideea a pornit în 2021, când, participând la cursuri online, am observat că lumânările pe care le foloseam, ca să mai alung oboseala, aveau un miros înnecăcios. În câteva luni am făcut un adevărat studiu de piață și am construit un plan de business despre cum aș putea avea un mini-atelier de lumânări parfumate, care să miroasă frumos, să schimbe starea de spirit și să nu dăuneze sănătății. Am cumpărat materie primă și am început să fac teste. Și așa s-a născut Candlelier – an oasis of scent,” povestește Andreea.

Atelierul este situat în Galați, iar în curând acesta va pune la dispoziția clienților livrarea la domiciliu pentru comenzi care depășesc o anumită sumă și, implicit, pentru produse ce urmează a fi oferite în dar. Dacă nu aveți suficient timp pentru a alege și a livra un cadou, echipa Candlelier se ocupă de acest lucru. Mai mult decât atât, modelul de business prevede și posibilitatea accesării produselor prin intermediul aplicației Glovo, astfel încât, într-un timp facil, bijuteriile parfumate pot ajunge la client cât ai clipi.

Este perfect pentru cei care doresc să trăiască experiențe olfactiv-senzoriale de neuitat. “Noi nu punem aditivi în compoziție și nici coloranți sau parafină. Folosim o cantitate mai mare de uleiuri esențiale și totul e natural. Am început cu lumânări, dar avem, în prezent, la vânzare și odorizate de cameră sau de mașină”, spune Andreea. Că este ulei de bergamotă, mosc, cireșe negre, trandafir, verbină, vanilie sau patchouli, fiecare aromă trezește un sentiment, fiecare mireasmă trimite către o emoție.

Pentru companii, firme, Candlelier poate crea propriile lumânări parfumate decorative, propria linie care dea unui eveniment corporate o notă elegantă, distinctă. Produsele din atelier pot completa cu succes un cadou pentru un coleg, iar lumânările de dimensiuni mai mici pot constitui mărturii inedite de nuntă! Cei de la Candlelier organizează sesiuni de Caldle Bar – un fel de plimbare senzorială printre aromele din atelier, ghidată de un consilier, pentru a alege cea mai potrivită mireasmă în funcție de tema nunții. Dacă dorești un cadou pentru persoana iubită, atunci Candlelier este cu atât mai potrivit: lumânările sunt unice și vin în ambalaje și cutii de lux, care sporesc ineditul gestului. Etichetele se personalizează, iar recipientele se pot refolosi după consumarea lumânării sau se pot reumple, cu ceară parfumată!

Andreea are patru angajați pentru moment, cu care are o relație de prietenie. “Antreprenoriatul înseamnă să fii în permanență pregătit să iei decizii majore. Nu există două zile la fel, trăiesc o provocare continuă. Nu-mi pare rău că m-am întors acasă. Am considerat că merită să încerci pentru că înveți din fiecare experiență. Firește că ne dorim să creștem, să ne extindem, să exportăm, să ajungem în comerțul internațional, să deschidem în București, Cluj puncte mici de lucru, pentru a susține ce e aici, pe malul Dunării”.

Pe candlelier.ro puteți vedea întreaga ofertă a Atelierului iar pentru detalii și comenzi puteți suna la: 0336 410 644 sau 0743 992 993.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.7 / 5. voturi: 10

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...