Breaking news:

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct în organizarea unei nunți. Dacă urmează să te căsătorești în 2023, te poți inspira din tendințele acestui an și poți îmbina elementele moderne cu cele clasice în alegerea ținutei.

Rochia cu corset – corsetul este vedeta anului 2023, iar dacă silueta îți permite, poți alege o rochie de mireasă cu un corset semitransparent.

Fundițele revin la putere – mari, mici, în 2023 fundițele revin la putere, conferind un aer interesant rochiei de mireasă. Ele se pot aplica pe corset, în talie, pe mâneci sau chiar pe întreaga silueta a rochiei. Dacă va aflați în febra pregătirilor de nuntă, nu ezitați să va îndreptăți atenția și asupra unei rochii cu fundițe!

Umerii goi fac furori – nu e nimic mai senzual decât o rochie albă, diafană, cu umerii goi. Acest tip de rochie complimentează frumos silueta feminine și evidențiază coafură miresei. De aceea, se potrivește de minune în combinație cu bucle lejere, împletituri sau alte coafuri mai structurate. Totodată, rochia de mireasă cu umerii goi vine în două variante: cu mâneci scurte, pentru o nuntă de vară, sau cu mâneci lungi, pentru o ceremonie organizată în zilele plăcute de toamnă târzie.

Vedetă sezonului: tulle-ul – când vine vorba de rochiile de mireasă, vedetă sezonului este tulle-ul. Niciodată prea mult, anul acesta se poartă rochii voluminoase, în întregime din tulle, fie ele mini, midi sau maxi. Acest tip de rochie oferă celei care o poartă acel aer de prințesă, pe care a visat să îl aibă la nuntă, probabil, de când era mică.

Revin mânecile bufante – în vogă în anii ’30, mânecile bufante sunt un must have. Mirese de pretutindeni aleg pentru ziua nunții o ținută care include mâneci bufante, întrucât conferă un plus de volum în partea superioară, echilibrând vizual siluetele mai voluptoase în partea inferioară.

Rochie mini + trena – se crede că visul oricărei mirese este să poarte în ziua nunții o rochie cu trena. O rochie mini cu trenă detașabilă este comodă, mulțumește pe toată lumea și se pretează pentru o nuntă modernă de vară.

Cât despre materialele la modă în 2023: se poartă materialele fluide, cum ar fi mătasea, dar și cele texturate. Broderiile cu flori vor fi la mare căutare mai ales în sezonul primăvară-vară. Dacă vrei o rochie mai sofisticată, poți alege un model cu perle aplicate. O alegere îndrăzneață va fi rochia de mireasă semi transparentă. În ceea ce privește accesoriile, se poartă mult capele în 2023, mai ales dacă urmează să faci nunta în sezonul rece. Iar în loc de voal, ar fi bine să optezi pentru o pălărie cu boruri largi sau cu voaletă.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3 / 5. voturi: 2

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...