Breaking news:

Candy Cat – Lumea Dulciurilor de la Shopping City Galați

Indiferent de vârstă, bucuria dulciurilor este la fel de ispititoare. Iar atunci când te regăsești într-o lume plină de arome nenumărate, cu bunătăți și dulciuri pe săturate, poftele tale devin pe loc zâmbete și bucurii împlinite – vorba aceea, ”feel like a kid in a candy store”!

Magazinul Candy Cat din Shopping City Galați

Vestea minunată este că acesta chiar există și totul se întâmplă în realitate la magazinul Candy Cat din Shopping City Galați. Situat în apropiere de intrarea DM, lângă farmacia HELP NET, într-un spațiu ce se distinge prin designul personalizat și printr-o atmosferă dulce, vibrantă, încărcată de culori strălucitoare și arome apetisante, ce te poartă numaidecât în lumea fabuloasă a dulciurilor și a poveștilor.

Candy Cat sau Lumea Dulciurilor

La Candy Cat din Shopping City Galați găsești un univers al dulciurilor, gata să te cucerească cu o varietate impresionantă: marmeladă, sufleuri delicate, caramele realizate manual și nuci delicioase, fructe în ciocolată, gume de mestecat cu umpluturi, drajeuri multicolore, paste de caramel moi , ciocolată și pastă din ciocolată din diferite țări ale lumii. Iar dacă vrei să iei cu tine o porție de bucurie dulce sau să o dăruiești celor dragi, la Candy Cat găsești, deopotrivă si materialele de ambalare pentru dulciurile preferate.

Dulciuri pentru orice ocazie, petrecere și eveniment

În plus, oricând ai nevoie de dulciuri care să se potrivească oricărei ocazii speciale sau petreceri tematice, la Candy Cat din Shopping City Galați ai la dispoziție o multitudine de opțiuni din care să alegi: jeleuri multicolore sau chiar negre – dacă ai în plan o petrecere inedită, acadele de mari dimensiuni, care se pot transforma în mod inspirat în cadouri inedite, bezele colorate, turtă dulce aromată și o multitudine de sortimente de ciocolată.

Vino să descoperi și tu Candy Cat – un univers al dulciurilor, cu bunătăți pe placul fiecăruia, de la Shopping City Galați!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.4 / 5. voturi: 7

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...