Ce gadgeturi trebuie să ai în bagajul de călătorii

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Atunci când mergi în vacanță, cu siguranță vrei să te asiguri că ai lucrurile esențiale care să ocupe cât mai puțin spațiu în bagaj. Când vine vorba de gadget-uri, devii indecis deoarece nu mai știi ce iei la tine și ce să lași acasă. Ești pus la mijloc între situația de a ocupa cât mai puțin spațiu și dorința de a fi în permanență conectat pentru a avea cât mai multe opțiuni de folosire a timpului mort din călătorie (timpul efectiv de călătorit dintr-un loc în altul).

  Camera foto 

  Nu mai e nevoie ca aparatele foto să fie greoaie și pline de accesorii ca să îți iasă niște fotografii de vacanță minunate. În plus, acum există chiar și camere compacte care pot fi scufundate sub apă, ceea ce ar face ca experiența ta în vacanță să devină una și mai deosebită.

  Telefonul mobil

  În ziua de azi majoritatea telefoanelor sun mult mai mult decât un simplu telefon. Ele pot ține locul unui aparat foto, unei camere video, unui sistem GPS și multe altele. Nu îți lăsa telefonul acasă, te va ajuta foarte mult și dacă nu îți activezi opțiunea de roaming.

  Tabletă sau Ebook reader 

  Dacă zbori într-un loc mai îndepărtat, vei avea de pierdut câteva ore bune pe avion. În acel timp poți citi una sau mai multe cărți de interes pentru tine de pe ebook reader sau tabletă și în plus te poți folosi de tabletă pentru jocuri, muzică sau vizionat de filme.

  Mici boxe

  Dacă te îndrepți spre plajă, poți adăuga în bagaj și una sau două boxe micuțe care se conectează prin usb, astfel încât să asculți muzica preferată când stai la plajă sau pentru ca tu și prietenii tăi să dați o mini petrecere în camera de hotel sau apartamentul închiriat.

  Încărcătoare, adaptoare și carduri de memorie

  Ultimul lucru de care trebuie să ai grijă când te gândești la gadget-urile pe care le vei pune în bagaj este încărcătorul lor, adaptoare pentru prize dacă e cazul și carduri de memorie în plus dacă plănuieşti să faci poze și filmări multe.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img