Breaking news:

Ce gadgeturi trebuie să ai în bagajul de călătorii

Atunci când mergi în vacanță, cu siguranță vrei să te asiguri că ai lucrurile esențiale care să ocupe cât mai puțin spațiu în bagaj. Când vine vorba de gadget-uri, devii indecis deoarece nu mai știi ce iei la tine și ce să lași acasă. Ești pus la mijloc între situația de a ocupa cât mai puțin spațiu și dorința de a fi în permanență conectat pentru a avea cât mai multe opțiuni de folosire a timpului mort din călătorie (timpul efectiv de călătorit dintr-un loc în altul).

Camera foto 

Nu mai e nevoie ca aparatele foto să fie greoaie și pline de accesorii ca să îți iasă niște fotografii de vacanță minunate. În plus, acum există chiar și camere compacte care pot fi scufundate sub apă, ceea ce ar face ca experiența ta în vacanță să devină una și mai deosebită.

Telefonul mobil

În ziua de azi majoritatea telefoanelor sun mult mai mult decât un simplu telefon. Ele pot ține locul unui aparat foto, unei camere video, unui sistem GPS și multe altele. Nu îți lăsa telefonul acasă, te va ajuta foarte mult și dacă nu îți activezi opțiunea de roaming.

Tabletă sau Ebook reader 

Dacă zbori într-un loc mai îndepărtat, vei avea de pierdut câteva ore bune pe avion. În acel timp poți citi una sau mai multe cărți de interes pentru tine de pe ebook reader sau tabletă și în plus te poți folosi de tabletă pentru jocuri, muzică sau vizionat de filme.

Mici boxe

Dacă te îndrepți spre plajă, poți adăuga în bagaj și una sau două boxe micuțe care se conectează prin usb, astfel încât să asculți muzica preferată când stai la plajă sau pentru ca tu și prietenii tăi să dați o mini petrecere în camera de hotel sau apartamentul închiriat.

Încărcătoare, adaptoare și carduri de memorie

Ultimul lucru de care trebuie să ai grijă când te gândești la gadget-urile pe care le vei pune în bagaj este încărcătorul lor, adaptoare pentru prize dacă e cazul și carduri de memorie în plus dacă plănuieşti să faci poze și filmări multe.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...