Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Ce trebuie să ai neapărat în kitul de călătorie pentru vacanță

- reclama -spot_img
0
(0)

Vara s-a instalat deja și te gândești la concediu și vacanță, așa că ia-ți un pix și o foaie și gândește-te la ce vei avea nevoie să ai la tine atunci când pleci în voiaj. Noi am pregătit pentru tine o listă cu ce lucruri esențiale nu ar trebui să îți lipsească din poșetă, pe lângă crema de soare, balsamul de buze hidratant și mascara și nelipsite din kitul de vacanță.

Ochelarii de soare și soluția Hygienium Optics

Cu siguranță, ochelarii de soare sunt un element important atunci când te expui la soare. Ochii tăi vor fi protejați, iar confortul tău va fi pe măsură, pe lângă un look cool. Ochelarii de soare trebuie curățați cu grijă, folosind produse speciale pentru a evita neclaritatea cauzată de murdărie.

Soluția Hygienium Optics va lăsa în urmă o suprafaţă lucioasă şi fără urme. O mai puteți folosi pentru curăţarea ecranelelor, telefoanelor sau tabletelor întregii familii.

Gelul revigorant Hygienium

Pentru a te proteja și a te dezinfecta pe întreaga perioadă a vacanței este indicat să ai la tine în permanență acest gel revigorant. Acesta are în componență emolienţi puternici, parfumuri fresh şi dulci. Particulele abrazive ajută la exfolierea şi curăţarea în profunzime a pielii și nu necesită clătire.

Șervețelele umede antibacteriene Hygienium pentru întreaga familie

Dacă ești în drum spre mare sau munte și nu ai posibilitatea de a te opri la un grup sanitar pentru a te feri de microbi și bacterii, e bine să ai mereu la tine serveţelele umede antibacteriene Hygienium, concepute pentru a curăţa, hidrata şi igieniza pielea ce sunt impregnate cu o soluție care are în compoziție alantoină, vitamina E și provitamina B5 având efect calmant, hidratant, antiiritant și antiinflamator.

Untul de shea oferă hidratare curățând delicat pielea, lăsând-o catifelată cu un miros subtil foarte plăcut. Astfel, deși nu pot înlocui un duș rapid sau o spălare pe mâini cu săpun, șervețelele umede Hygienium te pot ajuta să treci mai ușor peste momentele mai puțin neplăcute atunci când efectul prospețimii s-a mai dus, fiind recomandate pentru igiena întregii familii și perfecte de luat cu tine în orice vacanță.

Scapă de țânțari oriunde te-ai afla cu noua soluție împotriva țânțarilor și șervețelele umede pentru curățare Hygienium NO BZZ

După ce ai pus în poșetă aproape tot ce trebuia pentru călătorie, e musai să nu uiți să iei la tine și soluția împotriva țânțarilor sau șervețelele umede pentru curățare Hygienium NO BZZ. Acestea au o formulă cu dublă acțiune ce conferă protecție naturală pe tot parcursul zilei fiind și emolient parfumat pentru suprafața corpului.

Conținutul de Vitamina E are efect antioxidant, iar Uleiul de Cuișoare vine cu proprietăți antiinflamatoare, fiind indicat pentru întreaga familie.

Acum, că ți-ai luat tot ce trebuie la tine, vacanța ta va fi mult mai relaxantă atunci când știi că nu-ți va lipsi nimic. Vreme bună, distracție și un mood potrivit este tot ce mai ai nevoie.
Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le puteți achiziționa pe www. grandegloria.com/ro/hygienium.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...