Breaking news:

De ce am nevoie de o agenție de recrutare atunci când îmi aleg bona?

Pentru că bona nu e doar un angajat, e un membru al familiei. Pentru că este cea care te substituie ca părinte jumătate de zi, deci îi încredințezi cea mai importantă misiune a ta: educația copilului. Pentru că e și educator și bunică, personal contractual și aproape rudă, trebuie să aibă și cunoștințe pedagogice și medicale și toate acestea sunt greu de găsit la o simplă căutare de bone pe Google sau pe internet.

O bonă nu e un bun returnabil, cu garanție, nu e niciun serviciu. E un părinte-surogat, responsabil și experimentat, care are aceleași bune intenții ca tine în ceea ce privește creșterea și dezvoltarea copilului tău. De aceea, recrutarea unei bone poate fi un proces de durată, anevoios și dificil chiar și pentru un headhunter experimentat. Și asta pentru că bona trebuie să fie compatibilă cu părinții, dar mai ales cu micuțul, să aibă și calificare în domeniu, să întrunească anumite calități morale, să fie aptă din punct de vedere medical și flexibilă la schimbările de program ce intervin periodic într-o familie dinamică.

Bonele înscrise în baza de date a unei agenții au, în primul rând un trecut, pentru că există un feedback din partea părinților angajatori. Apoi, multe dintre ele sunt ajutate să se califice, participă la cursuri de dezvoltare personală, puericultură, nutriție, de prim ajutor. Sunt în permanență obligate să se desăvârșească, au grijă de ele și de sănătatea lor, sunt obișnuite să fie responsabile, empatice și flexibile, pentru că reprezintă și imaginea agenției.

Acest lucru se întâmplă deja la Trust Team Galați, o agenție care oferă părinților interesați din Galați și Brăila personal de calitate în domeniu.

Practic, e simplu: cine apelează la o agenție de recrutare are mai puține șanse să se lase păcălit de “perfecțiunea” unui CV.

Multe dintre agențiile care recrutează bone verifică cu atenție acuratețea datelor, testează candidatele psihologic și lingvistic, dacă e cazul, așa că, practic, atunci când cererea ta se întâlnește cu oferta, trei sferturi din procesul de selecție e deja parcurs. De un recruiter cu experiență!

La rândul lor, și bonele care apelează la o agenție de recrutare sunt mai sigure că vor găsi o familie care să le respecte și să le ofere tot ceea ce își doresc pentru a-și putea face meseria în bune condiții.

Așa că, dacă vrei o bonă pentru copilul tău, nu căuta pe Google sau pe internet, nu întreba prietenii.

Vino la Trust Team Galați, spune-ne ce ar fi compatibil cu el și familia ta și noi te ajutăm să găsești prietenul și angajatul perfect de care ai nevoie. Ne găsești pe pagina de Facebook a Trust Team sau pe Urbania. Ajutorul de nădejde în creșterea copilului tău este la un click distanță! Ne mulțumești mai târziu!

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...