Ce trebuie să ai neapărat în poșetă când pleci în vacanță

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Vara se apropie cu pași rapizi, și deja te gândești la concediu și vacanță, așa că ia-ți un pix și o foaie și gândește-te ce vei avea nevoie să ai la tine atunci când pleci în voiaj. Noi am pregătit pentru tine o listă cu ce lucruri esențiale nu ar trebui să îți lipsească din poșetă.

  Crema de soare, nelipsită

  Ca să fii sigură că tenul tău nu va suferi atunci când vei fi pe plajă pentru a te bronza, e bine să ai la tine crema de soare. Cu siguranță nu vei da greș în alegerea făcută.

  Ochelarii de soare, pentru protecția ochilor

  Cu siguranță, ochelarii de soare sunt un element important atunci când te expui la soare. Ochii tăi vor fi protejați, iar confortul tău va fi pe măsură, pe lângă un look cool. Îți sugerăm să vă achiziționați o pereche de ochelari de calitate, și nu să cumpărați de la orice magazin de suveniruri, deoarece acest lucru vă poate cauza mai mult rău ochilor decât ați crede. Un magazin de specialitate ar fi o opțiune benefică.

  Șervețelele parfumate, pentru o igienă permanentă

  Dacă ești pe drum și nu ai posibilitatea de a te opri la un grup sanitar pentru a fi ferită de microbi și bacterii, e bine să ai mereu la tine șervețele parfumate. Astfel, deși nu pot înlocui un duș rapid sau o spălare pe mâini cu săpun, șervețelele parfumate te pot ajuta să treci mai ușor momentele mai puțin neplăcute atunci când efectul prospețimii s-a mai dus.

  Balsamul de buze, pentru o protecție îndelungată

  Este bine știut faptul că și pe timp de vară buzele se pot usca și irita, atunci când bate vântul sau cânt te expui prea mult la soare. Așadar, un balsam de buze nu trebuie lipsească din poșeta ta de vacanță, fiind un must-have pentru orice femeie.

  Mascara pentru o călătorie deosebită

  Dacă pleci în vacanță cu avionul, e bine să ai în poșetă o mascara mini, deoarece la aeroport nu ai voie să deții în bagajul de mână tuburi mai mari de 100 ml. Din acest motiv, mascara mini este soluția perfectă pentru genele tale într-o călătorie cu avionul. Pe lângă faptul că este foarte eficient, cu siguranță va produce și rezultate spectaculoase.

  Hârtia sugativă, pentru un ten gras

  Pe perioada vacanței, hârtia sugativă nu trebuie să își lipsească dacă ai un ten gras, deoarece îți poți transforma vacanță într-un lucru negativ. Hârtia sugativă este importantă pentru punctele negre, coșurile și pielea, așa că ai grijă ca acest lucru să îl ai întotdeauna la tine în poșeta de vacantă, pe lângă crema de față și un gel de curățare.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0