Breaking news:

Clinical Beauty World – și ești frumosă!

Acum e foarte ușor să te menții frumoasă, tânără și sănătoasă! Clinical Beauty World din Brăila, salonul de remodelare corporală, ce se va deschide în curând pe strada Școlilor nr. 39, bl. D, parter, aduce în orașul tău tehnici noi de masaj și remodelare corporală, ce vin în ajutor pentru a te menține în tonus. Pășeşte în universul Clinical Beauty World și vei avea toate atuurile pentru a lupta cu zâmbetul pe buze împotriva kilogramelor în plus și a celulitei.

În Brăila, la Clinical Beauty World există Dermocell Body Health, un aparat de remodelare corporală și tratament anticelulitic. Dermocell folosește metoda non-invazivă și non-agresivă a aspirației continue, ce stimulează microcirculația la nivelul țesuturilor dermei, îmbunătățește limfodrenajul, ajută la eliminarea rapidă a lichidelor, toxinelor și grăsimilor acumulate în exces. Practic, există două elemente principale ale Dermocell care acționează: sistemul de vacuum și capătul de tratament (key modulul) care masează țesutul în profunzime. Terapia are efecte notabile și în tratarea adipozităților, vergeturilor, musculaturii supratensionate, a tulburărilor de circulație periferică, dar și a problemelor tenului (cicatrici cauzate de acnee purulentă, riduri) sau în operaţiunile de curățare în profunzime a tenului şi hidratare postlifting.

O altă tehnică de ultimă generație, ce vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor, este criolipoliza: o procedură prin care celulele adipoase sunt distruse. Iar Cryogen reprezintă unul dintre aparatele de criolipoliză sigure și eficiente din lume și ce se găsește și în Brăila, disponibil la Clinical Beauty World.

Principiul criolipolizei constă în faptul că celulele adipoase sunt sensibile la răcire decât alte celule ale pielii și, la o temperatură de 8 grade Celsius, se autodistrug. Tratamentul poate fi aplicat pe orice zonă a corpului.

Tot la Clinical Beauty World se pot face împachetări cu termosudație, cu efect de slăbire și anticelulitic, cu produse profesionale. Procedeul este recomandat persoanelor care au retenție de apă, suferă de picioare umflate și vergeturi. Temperatura din celule crește, vasele de sânge se dilată, grăsimea se topește și este absorbită în sistemul limfatic, rezultatul fiind slăbirea, tonifierea și obținerea unui aspect neted al pielii. Împachetarea cu termosudație începe printr-o procedură de exfoliere (peeling corporal), care are rolul de a îndeparta celulele moarte, deschizând porii în așa fel încât pielea să absoarbă tratamentul aplicat. Urmează aplicarea cremei anticelulitice, înfolierea, înfășurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuvertă. Se recomandă efectuarea ședințelor de 3 ori pe săptămână, iar, după obținerea rezultatelor dorite, o ședință de întreținere la 7-10 zile.

Nu în ultimul rând, Clinical Beauty World vă pune la dispoziție elixirul tinereții veșnice: mezoterapia. Procedeul constă în introducerea, prin injectare repetată în piele, a unor vitamine, aminoacizi, minerale coenzime, acid hialuronic şi acizi nucleici, care au drept scop purificarea pielii și stimularea producției de colagen. Mezoterapia facială crește elasticitatea pielii, reduce ridurile superficiale, cicatricile și acneea, închide porii dilatați, rezolvă problemele pigmentare, estompează cearcănele, asigură efecte de lifting facial pe termen lung și ajută la hrănirea în profunzime a țesutului. Mezoterapia corporală elimină țesutul adipos, combate celulita, stimulează drenajul și crește elasticității pielii.

Acestea și alte proceduri și tehnici de masaj, efectuate de aparate performante marca Rowe, vă stau la dispoziție la Clinical Beauty World, pentru a vă ajuta să deveniți frumoasă, încrezătoare și sănătoasă!

Brăila, Str. Școlilor, nr. 39, bl. D, parter
Telefon: 0339 401 905
E-mail: office@clinicalbeauty.ro
Facebook: Clinical Beauty World

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...