Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

CreativeDress by Cristina Manole – când visele devin realitate

Cristina Manole a crescut în zumzetul mașinii de cusut și s-a jucat de mică cu fâșiile de materiale, imaginându-și cum ar putea să le combine pentru a crea lucruri inedite. A moștenit pasiunea pentru design de la bunica ei, iar darul acesta a crescut în ea, chiar dacă nu a mers pe acest drum. A absolvit psihologia și ceva din focul nestins a rămas: când se uită la oameni, întotdeauna potrivește, ca într-un joc, hainele cu personalitatea lor. Iar acum, când are o carieră împlinită, a deschis în Brăila, pe strada Școlilor la nr. 29, un atelier de design cu lucruri frumos croite, unde o femeie sofisticată își poate comanda o ținută unică, pe gustul și măsurile ei.

CreativeDress din Brăila este un concept de creație vestimentară cu circuit închis, în care clientele vin pe bază de programare. Principiul pe care îl dezvoltă CreativeDress înseamnă 100% atenție pentru client! Pasionată de hainele de bună calitate și îndrăgostită de mătase, Cristina a creat, în timp, alături de echipa CreativeDress, peste 100 de modele, care au fost lansate de curând într-o colecție numită Silk and Roses.

“Folosim mătasea naturală imprimată pentru a da viață hainelor de zi. Mi se pare fantastic că putem să mergem la serviciu înfășurate în acest material ușor și prețios. Punem accent pe calitate și nu pe cantitate, lucrările noastre sunt perfect adaptabile tuturor situațiilor de viață”, spune Cristina Manole.

Creative Dress – how to dress to impress!

La CreativeDress pășiți în lumea eleganței, feminității și stilului. Aici găsiți cămăși cu imprimeuri discrete, rochii colorate și vesele, dar și o gamă business de costume din lână și cașmir. Pe viitor, Cristina dorește să creeze o linie deosebită de couture, prin reinterpretarea costumului popular românesc. În toamnă, doamnele vor putea proba haine de sezon, septembrie fiind luna în care va fi lansată o nouă colecție, cu piese deosebite din cașmir și lână, dar nu va fi uitată nici mătasea.

“Punem preț pe calitatea materialului dar și pe croială. Am ales cu grijă mașini foarte bune pentru broderii și cusături, efectuăm aplicații manuale, pentru a crea piese cu adevărat deosebite. Textilele sunt de calitate superioară, aduse din Franța și Italia. Iar fetele mele din echipă sunt foarte bune, croitorese cu experiență, alese pe sprânceană”, explică managerul CreativeDress.

Din toamnă, afacerea se va extinde cu un showroom în Galați, pe strada Albatrosului, bl. M, parter, în Complex Spicul, iar în 2019, dacă totul merge bine, Cristina va deschide un magazin și în București. Până atunci, modelele vor fi disponibile pe www.creativedress.ro, pe pagina de facebook CreativeDress by Cristina Manole dar și pe Instagram.

“Ne gândim să adăugăm și un departament de rochii de mireasă, deoarece au o încărcătură deosebită și niște povești minunate. Noi, cei de la CreativeDress, știm că o rochie face lumea mai frumoasă și dorim să oferim doamnelor doar zile senine”, precizează Cristina.

Practic, clientele își pot alege dintre modelele deja existente în magazin, sau pot opta pentru un model pe măsurile dorite, selectând din multele coduri de materiale. Se studiază proiectul, se fac recomandări, se iau măsuri.

“Îmbinăm talentul și priceperea echipei noastre de creație cu unicitatea materialelor, ținem cont de așteptările clientei și garantăm seriozitate în realizarea unei piese de rezistență din garderoba sa”, promite Cristina.

Pentru că toate creațiile din atelier sunt realizate cu pasiune și talent și sunt destinate celor care știu să aprecieze niște finisaje elegante și detalii ce scot în evidență bunul gust. CreativeDress, by Cristina Manole este locul unde începe magia unei zile perfecte!

 

Credite foto: Fashion Books 
Makeup: Lăcrămioara Tătaru

Model: Valentina Voicu
Locație: Balcic, Palatul Reginei Maria

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...