Cofetăria Blanche – Finețe, rafinament și lux

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Deosebit de apreciată pentru rafinamentul, luxul și calitatea produselor dulci, Cofetăria Blanche se ridică la înălțimea așteptărilor și la importantul eveniment din viața dumneavoastră.

  Dacă vă doriți ceva deosebit, atât ca design, cât și ca arome, atunci Cofetăria Blanche vă este alături ca să vă surprindeți invitații cu acel dulce fin și cu totul special. Că aveți nunta în Galați sau în Brăila, puteți apela cu toată încrederea la echipa Blanche, care vă satisface și cele mai exigente doleanțe.

  Ingrediente proaspete și naturale

  De altfel, să alegeți Blanche înseamnă să alegeți prăjituri proaspete și produse de calitate, pregătite doar din ingrediente naturale. Totul, la un cost just, dar avantajos, ce reflectă pe deplin munca, dedicarea și grija pentru selecția ingredientelor.
  Ce spuneți, spre exemplu, de tortul cu spumă de ciocolată veritabilă și frișcă naturală? Sau de prăjituri fresh, cu iaurt și fructe de pădure? Secretul aromelor e cunoscut de Blanche, iar invitații dumneavoastră vor fi seduși cu totul de combinația surprinzătoare de gusturi și texturi!

  Tânjiți după mireasma dulciurilor clasice? Sau preferați în mod special cofetăria internațională? Nicio problemă: dorințele și sugestiile dumneavoastră vor fi ascultate cu toată atenția.

  În plus, colaborarea cu experimentata echipă de cofetari se dovedește de un real ajutor în alegerea celui mai potrivit Candy bar, personalizat ca stil, design, culoare și savoare. Și, bineînțeles, adaptat și pliat întrutotul pe tematica nunții.

  Tratați regește, oaspeții nu vor uita, cu siguranță, răsfățul dulce, fin și proaspăt, marca Blanche – cofetăria unde luxul și rafinamentul se unesc în aroma prăjiturilor!

  Foto: Marian Marin

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img