Coming Soon Grande Dolceria: lasă-te vrăjit de noile dulciuri!

  ai citit...?

  SMART Travel – o agenție pentru visurile tale

  A mai trecut un an de pandemie și oamenii...

  Davis Art Academy – locul unde arta se lasă răsfățată!

  Vreți să știți cum se asortează piesele vestimentare, vă...

  Magia darurilor perfecte începe la Teilor – Brăila Mall

  Iarna e timp magic de poveste, e anotimpul emoțiilor...

  BabyClub – pentru sărbători fericite!

  Iarna aceasta, copilul tău va întoarce toate privirile cu...
  - Advertisement -

  Călătoria gusturilor fascinante Grande Dolceria continuă cu surprinzătoare combinații de ingrediente și arome! În câteva săptămâni, vei avea privilegiul să savurezi noile produse pregătite pentru adevărații iubitori de dulciuri. Ești gata să le cunoști și să le deguști?

  Magia Napolitanelor: CiocoMagic și MilkyMagic

  Niciodată napolitanele parcă n-au fost așa apetisante precum se anunță CiocoMagic – Napolitane glazurate cu cremă de cacao și MilkyMagic – Napolitane glazurate cu cremă de lapte. Gustă-le ca să simți și tu magia noilor gusturi de la Grande Dolceria: le vei găsi în pachete de 5 napolitane, ca să te poți bucura de ele alături de prieteni sau de familie!

  Pur și simplu se topesc în gură: Biscuiții Daisy și HeartMellow

  Daisy – Biscuiți cu cremă de cacao sau cu aromă de vanilie îți vor face cu siguranță pauza de gustare mai frumoasă, iar HeartMellow – Biscuiți glazurați cu bezea și umplutură de jeleu cu aromă de căpșuni îți vor transforma întreaga zi! Biscuiții de la Grande Dolceria pur și simplu se topesc în gură, într-un amestec delicios de cacao, vanilie, bezea și căpșuni!

  Dolce musli by Grande Dolceria

  Pentru dimineți pline de energie sau pentru idei excelente de gustări în timpul zilei, Grande Dolceria îți pregătește Dolce musli – Baton din cereale cu stafide și Dolce musli – Baton din cereale cu vișine. Cu ingrediente atent alese, într-o combinație concepută pentru cei care caută o gustare specială, batoanele de cereale cu boost de energie nu îți vor lipsi de pe birou sau din geantă!

  Gust intens și tentant: Bomboane „Gold Story”

  Dacă nu îți propui să le dăruiești cuiva special, atunci aceste cutii luxoase de bomboane trebuie să fie o recompensă pentru tine! Colecția „Gold Story” este o poveste fascinantă a gustului intens și inedit, în arome variate, una mai tentantă decât alta: Bomboane cu souffle de lapte „Gold story”, Bomboane cu arahide și miere naturală „Gold story”, Bomboane cu prune și lapte „Gold story”. O poveste de specială, pe care vei dori să ți-o amintești cât mai des!

  Pungi cu mini-surprize de bomboane

  Pentru pauza mult-așteptată, pungile viu colorate de la Grande Dolceria au tot ce ți-ai putea dori de la o surpriză dulce: gust de neuitat, multe dulciuri ambalate separat, sortimente diverse, pentru pauze mai vesele. În variante de 200 g sau 150 g, îți va fi extrem de greu să alegi între Bomboanele cu arahide și miere naturală, Bomboanele cu souffle de lapte și Bomboanele cu prune și lapte!

  Gustul copilăriei de la Grande Dolceria

  Noile produse ce vor fi lansate de firma gălățeana Grande Gloria Production se alătură numeroaselor produse de patiserie și panificație ce poartă deja marca Grande Dolceria: fursecuri, dulcinele, salam de biscuiți, pufarine, rahat pentru patiserie, mini crochete, mini rolls, crackers, biscuiți,  sărățele, bezele, răsucele, chec, croissante.

  Toate sunt produse cu garanția calității, calitate certificată cu standardul IFS recunoscut internațional și garant al siguranței alimentelor, dar și al selecției stricte a furnizorilor ingredientelor.

  Dulciurile Grande Dolceria bucură consumatori din toate colțurile lumii, brandul fiind apreciat pentru că pune în practică, prin orice produs, misiunea de a aduce și de a împărtăși tuturor gustul inegalabil de bun din vremea copilăriei!

   

  - reclama -spot_img
  - reclama -