Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Bianca Dima între cele două Eveline: copilul și afacerea de succes!  

EveLine Juice & Bakery

Bianca Dima e o mămică antreprenor, care a reușit să jongleze inspirat cu cele două roluri ale sale, un model de femeie de succes care poate motiva și pe alte tinere dornice să schimbe ceva în comunitate. Absolventă de ASE București, Bianca s-a gândit să își deschidă o afacere în momentul în care a devenit mamă. Practic, fiica ei, Eveline, i-a inspirat ideea de business și a ajutat-o să înțeleagă ce să facă cu cealaltă pasiune a ei, cea pentru o nutriție sănătoasă și un stil de viață activ.  Așa a apărut, în 2019, printr-un start-up la Galați, EveLine Juice & Bakery, situat în colțul primului M de pe Bulevardul George Coșbuc, un bussines nișat pe gustări și băuturi proaspete, fresh și cât mai bio, un loc de unde se încarcă cu energie atât copiii, cât și adulții.

“Pasiunea mea este mâncatul sănătos, mai ales de când am un copil. Am învățat multe și am pornit acest start-up pentru a oferi oamenilor ocupați posibilitatea de a se hrăni sănătos, divers, combinând cât mai multe fructe și legume. Nu întotdeauna, când suntem pe fugă, reușim să ne gândim serios la mesele noastre și facem greșeli care, în timp, ne costă. EveLine Juice & Bakery e aici pentru cei care au grijă de sănătatea lor dar nu au timp să se gândească la necesarul zilnic caloric și la ingrediente sănătoase. Adică pentru oameni tineri și ocupați, așa ca noi. Aici se găsesc  gustări, sandwich-uri, salate, smoothie-uri făcute cu drag, sucuri presate la rece, ceaiuri energizante, cafea și derivate cu cafea, dar și dulciuri echilibrate, fără premix-uri și aditivi. Tot aici sunt meniuri personalizate și echilibrate pentru întreaga zi, mai ales dacă vrei să începi un program de detoxifiere sau dacă îți dorești să mănânci corect și curat”, a explicat Bianca.

Eveline a crescut practic împreună cu afacerea, confirmându-i mamei că a făcut o alegere bună. “Sunt mamă în primul rând, apoi antreprenor. Multă vreme, copilul meu a fost prezent în locație, dormea pe câte o canapea cât timp pregăteam eu rețetele și organizam lucrurile. Ea a fost integrată în viața noastră, am luat-o peste tot, am încercat să fim cât mai mult împreună și să petrecem timp de calitate. De când e la grădi, îmi organizez activitățile în funcție de programul ei: dimineața mă ocup de afacere, după amiază și seara mă dedic, pe cât posibil, familiei. Secretul e că sunt foarte organizată!”, mai spune Bianca Dima.

În pandemie, deși a trebuit să închidă localul pentru câteva luni, Bianca nu s-a dat bătută și a găsit soluții. Practic, a început colaborarea cu firmele de livrări și a stabilit împreună cu un nutritionist planuri personalizate de alimentație pentru persoanele ocupate – trei mese și două gustări ce pot fi livrate în cursul dimineții, astfel încât cei care îi solicită ajutorul și expertiza să nu stea cu grija hranei toată ziua. Din 2020, EveLine Juice & Bakery este un reper al mâncatului sănătos, care a reușit să convingă tot mai mulți gălățeni și brăileni că alimentația e cheia unei vieți echilibrate. Iar Bianca e mândră de asta: “Eu mi-am dezvoltat, practic, un hobby și m-am gândit că sunt multe mame ocupate, așa ca mine, dar preocupate de ceea ce mănâncă zilnic, atât ele cât și familiile lor. Mă bucur că am reușit, în ciuda avertismentelor, să îmi creez un loc în mintea consumatorilor și sper să ne extindem. Lumea e din ce în ce mai deschisă la propunerile noastre, noi pregătim totul cu drag, iar faptul că am păstrat echipa de bază de la început spune multe despre noi”.

 

Întrebată ce sfat ar da unui tânăr dornic să deschidă o afacere în Galați, Bianca a spus fără să sta prea mult pe gânduri: să își găsească pasiunea și să o dezvolte. Reușesc cei care iubesc foarte mult ceea ce fac, chiar dacă sunt obstacole!

În numai trei ani, EveLine Juice & Bakery a arătat că gălățenii sunt receptivi la nou și modern. Și că e loc pe piață pentru toată lumea, mai ales dacă cel care pornește o afacere o construiește cu responsabilitate, dedicație și altruism.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...