Breaking news:

Copilul tău merită o igienă perfectă cu kitul Hygienium Kids

De multe ori ne punem întrebarea: ”Câtă grijă le putem purta celor mici”? Răspunsul: ”Infinită!!

Știm că bacteriile se află peste tot în jurul nostru pentru că pot pluti liber prin aer, devenind rezistente la jucăriile preferate ale copiilor dumneavoastră. Este cunoscut faptul că majoritatea copiilor sunt mai predispuși bacteriilor și infecțiilor virale din două motive întemeiate: în primul rând, sistemul lor imunitar nu este încă suficient de dezvoltat pentru a face față cu brio virusurilor și bacteriilor, iar în al doilea rând, cei mici nu acordă la fel de multă importanță regulilor de igienă.

Așadar, o igienă bună nu presupune doar a păstra copilul prezentabil, ci este o metodă activă de a preveni contractarea bolilor. Este atât de simplu: un copil curat este un copil sănătos.

De aceea, cei de la Hygienium au adus pe piață gama de produse Hygienium Kids. De acum, cei mici vor transforma momentele de igienă într-o joacă.

Hygienium Kids vine cu o gașcă mare de unicorni și emoji, pentru copiii dumneavoastră, iar clipele dedicate curățeniei vor fi mult mai haioase și memorabile. Astfel, copiii își vor forma mult mai ușor și o rutină de igienă care este atât de necesară.

Oriunde s-ar afla copilul vostru, fie în vacanță, la școală sau chiar acasă, kit-ul Hygienium Kids va fi de acum soluția ideală pentru o igienizare rapidă.

Acesta conține servețele umede și geluri antibacteriene care vin împachetate într-un design vesel, cu arome încântătoare de citrice și bubble gum. Diferența între cele două produse o face conținutul de alcool: șervețelele umede nu conțin alcool, iar gelurile de mâini au un procentaj de 50% alcool.

Gelul revigorant Hygienium, în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink nu necesită folosirea apei şi a săpunului, făcându-l ideal de utilizat pentru curăţarea şi igienizarea mâinilor atunci când spălarea acestora nu este posibilă. Are o formulă cu uscare rapidă și nu lasă senzaţia lipicioasă pe mâini, făcându-I copilului mâinile catifelate şi parfumate.

Servețelele igienice umede, tot în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink sunt special concepute pentru curățenia și împrospătarea pielii sensibile a copiilor, și mai ales a bebelușului. Produsul este testat dermatologic, hipoalergenic și este recomandat pentru igiena întregii familii.

Împreună educăm și responsabilizăm generația tânără!
Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le puteți achiziționa pe www. grandegloria.com/ro/hygienium.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...