Breaking news:

Copilul tău merită o igienă perfectă cu kitul Hygienium Kids

De multe ori ne punem întrebarea: ”Câtă grijă le putem purta celor mici”? Răspunsul: ”Infinită!!

Știm că bacteriile se află peste tot în jurul nostru pentru că pot pluti liber prin aer, devenind rezistente la jucăriile preferate ale copiilor dumneavoastră. Este cunoscut faptul că majoritatea copiilor sunt mai predispuși bacteriilor și infecțiilor virale din două motive întemeiate: în primul rând, sistemul lor imunitar nu este încă suficient de dezvoltat pentru a face față cu brio virusurilor și bacteriilor, iar în al doilea rând, cei mici nu acordă la fel de multă importanță regulilor de igienă.

Așadar, o igienă bună nu presupune doar a păstra copilul prezentabil, ci este o metodă activă de a preveni contractarea bolilor. Este atât de simplu: un copil curat este un copil sănătos.

De aceea, cei de la Hygienium au adus pe piață gama de produse Hygienium Kids. De acum, cei mici vor transforma momentele de igienă într-o joacă.

Hygienium Kids vine cu o gașcă mare de unicorni și emoji, pentru copiii dumneavoastră, iar clipele dedicate curățeniei vor fi mult mai haioase și memorabile. Astfel, copiii își vor forma mult mai ușor și o rutină de igienă care este atât de necesară.

Oriunde s-ar afla copilul vostru, fie în vacanță, la școală sau chiar acasă, kit-ul Hygienium Kids va fi de acum soluția ideală pentru o igienizare rapidă.

Acesta conține servețele umede și geluri antibacteriene care vin împachetate într-un design vesel, cu arome încântătoare de citrice și bubble gum. Diferența între cele două produse o face conținutul de alcool: șervețelele umede nu conțin alcool, iar gelurile de mâini au un procentaj de 50% alcool.

Gelul revigorant Hygienium, în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink nu necesită folosirea apei şi a săpunului, făcându-l ideal de utilizat pentru curăţarea şi igienizarea mâinilor atunci când spălarea acestora nu este posibilă. Are o formulă cu uscare rapidă și nu lasă senzaţia lipicioasă pe mâini, făcându-I copilului mâinile catifelate şi parfumate.

Servețelele igienice umede, tot în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink sunt special concepute pentru curățenia și împrospătarea pielii sensibile a copiilor, și mai ales a bebelușului. Produsul este testat dermatologic, hipoalergenic și este recomandat pentru igiena întregii familii.

Împreună educăm și responsabilizăm generația tânără!
Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le puteți achiziționa pe www. grandegloria.com/ro/hygienium.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...