Breaking news:

Comandă online preparate delicioase de la Expert Catering

Pauzele de cafea sau de prânz sunt importante pentru toţi cei din rândul persoanelor fizice sau firmelor care aleg să comande mâncare cu livrare de la o echipă de catering specializată, iar un meniu pregătit de specialiști gastronomi este o soluție ideală.

În cazul în care nu știai, meniurile servite de Expert Catering, proaspăt redeschişi, sunt concepute pentru toate momentele zilei.

Astfel, meniul zilei oferit de Expert Catering reprezintă un prânz gustos și avantajos pe care-l poți servi zilnic de luni până vineri fie la tine acasă, la birou sau pe terasa deschisă în incinta cunoscutului restaurant Stilexpert, de pe strada Cetăţianul Ioan nr.25.

De la ciorbele de pui, de văcuţă sau de perişoare până la delicioasele tochituri moldoveneşti, chifteluțe marinate sau musacaua de cartofi, meniul zilei de la Expert Catering îl poți comanda cu doar 18 lei direct de pe site-ul www.expert-catering.ro sau la numărul de telefon 0740.211.303 în intervalul 09:00 – 15:00 de luni până vineri.

Este important de știut că ciorbele sau supele sunt gătite zilnic cu ingrediente proaspete, iar din acest motiv cei de la Expert Catering dispun de cel mult 1-2 feluri de ciorbă/supă în fiecare zi.

Pe principiul ”calitate, nu cantitate”, ingredientele sunt alese din cele mai proaspete, iar produsele din carne doar în stare refrigerată din România în combinație cu condimente naturale și rescrierea rețetelor tradiționale în meniu reprezintă bucuria și misiunea zilnică a echipei Expert Catering.

Unul din atuurile importante este faptul că după redeschidere, s-a păstrat acelaşi personal, care devenise îndrăgit de toţi clienţii. Aşadar, un motiv în plus de bucurie pentru clienţii fideli. Un alt aspect de luat în seamă se referă la gramajele rezonabile, care reprezintă un punct forte. Astfel, nu va exista client care să nu se sature după un ospăț pe cinste!

Dacă ai pofte de ceva mai deosebit, există şi meniul a la carte cu specialităţi râvnite de toţi gurmanzii.

De acum, celebrul Gyros grecesc cu carne de pui sau porc, un deliciu în lipie, este disponibil în meniul celor de la Expert Catering. Dacă nu ai mai încercat niciodată acest preparat, acum e momentul să îl testezi! După ce vei muşca prima dată din acest gyros grecesc, vei descoperi cât de gustos este. Chiar şi celor mici le va plăcea!

O altă specialitate dorită de toţi pofticioşii o reprezintă hamburgerul, cu amestec din carne de vită şi porc. Cei de la Expert Catering au reuşit să prepare un Hamburger după rețetă proprie. Astfel au realizat o chiftea dintr-un amestec de carne tocată vită și porc, lăsată suficient la maturat. Însă condimentele vor rămâne cu siguranță un secret dar și o surpriză plăcută pentru papilele gustative.

Dacă ai evenimente aniversare și nu numai, poți comanda cu cel puțin două zile înainte și platouri speciale pentru toți invitații.

Cum a luat naștere Expert Catering

Sub denumirea de Restaurant Stilexpert, „Expert Catering” a luat naștere în 2018 și preluat tot ceea ce este important. Pasiunea de a găti după rețete tradiționale doar cu ingrediente proaspete. Expert Catering reprezintă o afacere de familie cu peste 10 ani experiență în domeniul serviciilor de livrare a mâncării și catering, totul învârtindu-se în jurul familiei. Prin determinare și îndrăzneală se păstrează mereu un standard ridicat pentru o mâncare gătită ca „acasă”.

Expert Catering este alegerea potrivită pentru tine, pentru familie sau colegi, iar acest lucru ar trebui să se observe încă de la prima comanda.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...