1.1 C
Galați
duminică 17 ianuarie 2021
More

  Corecția liniei bărbiei, la Absolute Aestetics

  Cu toții știm că bărbia reprezintă un element anatomic important al conturării faciale, care determină forma și conturul feței.
  Dacă vă doriți să modificați forma bărbiei dumneavoastră, corecția liniei bărbiei cu acid hialuronic de la Absolute Aestetics este soluția. Această procedură se adresează persoanelor care vor o bărbie mai supla sau mai ascuțită.
  Corectarea formei bărbiei este o tehnică de injecție pentru corectarea volumului și formei bărbiei prin injectarea cu acid hialuronic.

  Cum funcționează procedura?

  Conturarea în timp util cu umpluturi de acid hialuronic vă permite să îmbunătățiți forma bărbiei, să puteți consolida ovalul feței, să subliniați claritatea liniilor, păstrând tinerețea timp de mulți ani.
  La corectare, umpluturile cu acid hialuronic acționează ca o umplutură naturală, adăugând volum acolo unde este necesar. Când este injectat, acidul hialuronic este înglobat în mod natural în țesuturi fără senzație tactilă.
  Rezultatul este vizibil imediat după procedură și durează până la 12-18 luni. Apoi, acidul hialuronic este complet eliminat din corp. Dacă se dorește, corecția bărbiei poate fi completată cu modelarea conturului feței (îndepărtați ridurile și cutele profunde, simulați zonele faciale care și-au pierdut volumul odată cu vârsta).

  Alte beneficii cu ajutorul corecției liniei bărbiei

  • pentru a da volum treimii inferioare (cu volum insuficient al bărbiei);
  • armonizați proporțiile feței;
  • neteziți gropile de pe bărbie;
  • elimină asimetria;
  • pentru a întări ovalul feței.
  Contraindicații și posibile complicații

  Contraindicațiile pentru această procedură sunt standard pentru majoritatea procedurilor cosmetice:

  • sarcina și alăptarea;
  • Diabet;
  • boli oncologice;
  • procese infecțioase și inflamatorii;
  • boli cronice în stadiul acut;
  • boală autoimună;
  • prezența siliconului sau a altor implanturi în zona bărbiei.

  Vă așteptăm pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) pentru a stabili împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru dumneavoastră.

  Programul Clinicii este de luni până vineri de la 15,00 la 19,00 și sâmbăta de la 9,00 la 12,00. Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.
  Ne găsiți și pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro
  Absolute Aestetics– Sănătate și frumusețe într-un singur loc!

  - reclama -

  Ritual de frumusețe marca Eclipse Beauty Salon

  Când vine vorba de frumusețe, nu e loc de compromisuri. Iar la Eclipse Beauty Salon, doamnele, domnișoarele și domnii au parte de tratamentul perfect...

  Parfum de sărbătoare și cadouri surprinzătoare de la Marionnaud – Brăila Mall

  Vine bucuria cadourilor, a surprizelor și momentelor speciale alături de cei dragi. Întregește atmosfera inegalabilă a sărbătorilor cu cele mai noi parfumuri, accesorii și...

  Bucură-te și tu de universul mirific, parfumat și senzual My Geisha

  Ești gata pentru o explozie de arome seducătoare și senzații irezistibile ce te vor purta în lumea mistică a viselor și magiei absolute? Experimentează...
  - reclama -