1.1 C
Galați
vineri 16 aprilie 2021

Sofra Restaurant – The Real Turkish Experience

Cu toţii ştim că bucătăria turcească este una dintre cele mai vechi bucătării ale lumii, iar atunci când pășești într-un restaurant cu specific turcesc...
More

  Descoperă gustul special al burgerului de la Expert Catering

  În ultima perioadă, burgerul a devenit unul dintre cele mai populare preparate, servindu-se într-o sumedenie de variante care de care mai apetisante şi mai gustoase.  Astăzi, burgerii nu mai sunt un produs de fast-food, ci un preparat de clasă, pe care îl găseşti în toate meniurile de restaurante care se respectă, cu toppinguri de brânzeturi, sosuri condimentate sau dulci, chifle cu seminţe de tot felul, care oferă plăcere pentru toate gusturile.

  Un burger de succes are la bază o reţetă specială

  Gurile rele se întrec în a prezenta burgerii drept adevărate bombe calorice, însă orice fel de sentiment neplăcut dispare după primele înghițituri savurate.

  Cei de la Expert Catering au în meniu această specialitate dorită de toţi pofticioşii. Cu amestec din carne de vită şi porc, bacon, roșii, castraveți murați, brânză cheddar, salată verde, maioneză, sos barbeque, alături de o porţie de cartofi wedges, burgerul de la Expert Catering care este preparat după o rețetă proprie nu trebuie ratat în nicio zi. Astfel, amestecul de carne tocată de vită și porc, se lasă mai întâi suficient timp la maturat, însă condimentele rămân în continuare un secret, dar și o surpriză plăcută pentru papilele gustative.

  Expert Catering vine și cu un mic pont referitor la cum să mănânci un burger: se ia cu două mâini şi se răsuceşte astfel încât partea rotunjită a chiflei să fie dedesubt şi cea dreaptă, deasupra. Cu alte cuvinte întorci burgerul cu „fundul în sus”.

  Nu rata gustul burgerului făcut din carne după o reţetă proprie de la Expert Catering.

  Meniuri pentru o zi împlinită

  Şi asta nu e tot. În cazul în care nu știai, Expert Catering poate livra meniuri pe placul tuturor, fie că le vei servi la mic dejun sau prânz.

  Astfel, meniul zilei oferit de Expert Catering reprezintă o masă gustoasă și avantajoasă pe care o poți servi zilnic de luni până vineri fie la tine acasă sau la birou .

  Comenzile se pot da pe site-ul www.expert-catering.ro sau la numărul de telefon 0740.211.303 în intervalul 09:00 – 15:00 de luni până vineri.

  - reclama -

  Sofra Restaurant – The Real Turkish Experience

  Cu toţii ştim că bucătăria turcească este una dintre cele mai vechi bucătării ale lumii, iar atunci când pășești într-un restaurant cu specific turcesc...

  Alege gusturile speciale într-un singur loc: Marbs – burger&kebab

  În orice zi din săptămână există un moment în care pofta de ceva bun te pândește, deși ești la serviciu sau deja ai terminat...

  Gustul sărbătoresc de la Expert Catering

  Sărbătorile se măsoară după bucuria inimii și se cinstesc cu gustul bogat al meselor împreună. Și nu e sărbătoare dreaptă fără preaplin de mâncare...
  - reclama -