Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Corpuri de iluminat Eglo la Armeda Home

Cu toții știm cât de important este aportul pe care îl are lumina într-o încăpere și cum o poate ea – sau lipsa ei – transforma. Corpul de iluminat reprezintă un indicator al stilului și trebuie ales cu grijă dacă intenționăm să oferim camerei sau casei personalitatea noastră.

Din aceste considerente, și nu numai, la ARMEDA Home găsești în exclusivitate EGLO, o gamă de corpuri de iluminat care te vor convinge și impresiona, deopotrivă, prin design și funcționalitate. Fiind furnizor al acestei game în regiune, ARMEDA îți propune soluții de iluminat moderne și de impact pentru tine și locuința ta.

Personalitatea, gusturile, felul cum sunt expuse mobila, diversitatea decorațiunilor sau ce corpuri de iluminat există în camera respectivă reflectă stilul nostru de viață. Într-un fel sau altul, camera reprezintă o extensie a noastră, prin tot ce o conține. Corpul de iluminat se află, în general, în centrul camerei, oferind o rază de lumină care să acopere aproape întreaga încăpere. În funcție de lustra aleasă pentru camerele noastre, aceasta poate înfățișa un stil de design interior distinct, cu detalii și caracteristici diferite.

Vă prezentăm aşadar 5 personalități ale unei camere!

Stilul clasic

Este cunoscut prin simetrie, ordine și mobilă de mari dimensiuni. Fiind întotdeauna un concept stilistic apreciat și niciodată demodat datorită personalității sale speciale și deosebite, corpurile de iluminat sunt întotdeauna fermecătoare, cu multe detalii. Cu siguranță vom regăsi candelabre ornamentate sau lustre cu trăsături artistice într-o cameră în care abundă stilul clasic.

Stilul tradițional sau rustic

Se caracterizează prin armonie. Sunt folosite piese de mobilier masive, de calitate superioară și confecționate din materiale naturale. Este recunoscut prin pereții cu model, tapet și a tonurilor de tip pastel. Mobila este, la fel ca în stilul clasic, aranjată în echilibru, conturând și mai mult efectul de armonie. În acest stil, cele mai des întâlnite corpuri de iluminat sunt plafonierele cu abajur în forme geometrice, de mici dimensiuni, care oferă o lumină caldă.

Stilul modern

Este definit prin conceptul de minimalism. Tonurile care se folosesc sunt cele neutre, deseori închise: negru, bej, gri. Asimetria, care vine în contradicție cu stilul clasic, denotă o nouă gândire din punct de vedere al designului interior. Mobila este simplă și elegantă, reflectând personalitatea camerei și dând un aer aerisit. Corpurile de iluminat pot varia. Sunt folosite atât plafoniere expuse pe tavanul camerei, de asemenea lipsite de detalii, sau aplice expuse pe pereții camerei, luminând și punând în evidență o parte a acesteia.

Stilul contemporan

Se bazează pe geometrie. Piesele de mobilier au linii drepte și fine. Pereții au culori neutre: negru, gri, pe când piesele de mobilier au culori contrastante: verde aprins, galben, roșu. Lumina este foarte importantă pentru acest stil, combinând cu succes lumina artificială cu cea naturală. Tavanul poate fi echipat cu plafoniere expuse pe tavan și există numeroase lumini ascunse, în tavan sau în podea. Toate aceste elemente dau impresia de volum și spațiu liber – care sunt principalele caracteristici ale interioarelor contemporane.

Stilul industrial

Oțelul și fierul sunt o alegere populară. Pereții din cărămidă veche sau uneori, tapetați cu acest model sunt caracteristice care dau de gol acest stil. Lumina este dată de veioze din metal sau de folosirea unor plafoniere.

Vino și tu la Armeda Home și alege modelul preferat din gama EGLO la sediul de pe Bulevardul George Coșbuc numărul 76A!

Relaţii la telefon 0336 802 965!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...