Breaking news:

CRISALIDE: oaza ta de bine, relaxare și sănătate            

Suntem ceea ce facem în mod repetat. Obiceiurile noastre ne definesc. Iar grija pentru sănătatea și bunăstarea ta începe cu tine și cu felul în care tu îți acorzi atenția de care ai nevoie. Ritmul frenetic al cotidianului și eforturile susținute pe care le depui constant îți solicită organismul și îți impun nevoia de a găsi variante cît mai eficiente pentru a-ți păstra vigoarea și recâștiga energia. Dar ce ai zice dacă ai afla că există un produs special și inovator, ce îți oferă bunăstare completă: Crisalide. Descoperă-i toate beneficiile și află de ce ai nevoie de Crisalide: oaza ta de bine, relaxare și sănătate.

Proprietățile remercabile ale produlsui Crisalide se datorează tehnologiei de top, rezultat al numeroșilor ani de studiu și cercetare. Pe lângă avantajele practice, Crisalide se remarcă, deopotrivă, printr-un design elegant Made in ITALY, care îți permite să îl integrezi cu ușurință oricărui tip de spațiu și mobilier.

Beneficiile tehnologiei Crisalide pentru tine și starea ta de bine

Magnetoterapia, razele infraroșii emise de jad, turmalina, pietrele de germaniu și țesăturile de nanotehnologie, combinate cu un masaj de presiune excepțional sunt doar câteva din numeroasele beneficii ale tehnologiei Crisalide care reușesc, într-un mod impresionant, să îți confere vigoare și energie pentru întregul corp. În plus, la fel de surprinzător este efectul proiectorul de fotoni, care, utilizat împreună cu Crisalide, crește efectele benefice ale acestui dispozitiv și îi îmbunătățește originalitatea, făcându-l absolut deosebit și revoluționar pe scena mondială.

Află care sunt diferitele tipuri de tehnici oferite de Crisalide și avantajele fiecăreia pentru tine și organismul tău!

MASAJUL PRESURAL oferit de Crisalide se remarcă prin faptul că utilizează airbag-urile centrale și laterale, pentru a asigura un masaj sub presiune special, capabil să stimuleze sistemul circulator și limfatic, cu acționarea consecventă a proceselor naturale de eliminre a substanțelor toxice prezente în organism. Prin urmare, acest tip de masaj îndeplinește o funcție specială de drenare, menită să reducă retenția de apă și să promoveze curgerea limfei în interiorul vaselor sale, evitând astfel stagnarea în anumite zone ale corpului.

MAGNETOTERAPIA conferă energia atât de necesară celulelor și prezintă numeroase efecte pozitive asupra întregului organism. Prin această tehnică se obține o ameliorare a durerilor și a inflamațiilor, o îmbunătățire a fluxului capilar, o regenerare a celulelor, în special la nivelul osului, plus multe alte beneficii.

PIETRELE DE JAD conținute de Crisalide sunt recunoscute și apreciate pentru efectul lor calmant extraordinar, atât la nivel mental, cât și fizic. Totodată, pietrele de jad ajută și contribuie la reechilibrarea energiilor, stimulează sistemul imunitar și circulația sângelui, întăresc inima, ficatul și facilitează activitatea rinichilor.

FOTONII, particulele de lumină care transportă informații și energie, au capacitatea impresionantă de a pătrunde în țesuturile organismului, stimulând regenerarea celulelor, fapt ce determină efecte benefice semnificative pentru tratamentul rănilor, cicatricilor și imperfecțiunilor pielii.

Accesoriile care însoțesc Crisalide în crearea stării tale de bine

Și pentru că o bucurie nu vine niciodată singură, Crisalide beneficiază de o serie de accesorii inedite, care îi accentuează potențialul, pentru ca tu să te bucuri de o stare de bine desăvârșită.

PROIECTORUL CU FOTONI care însoțește Crisalide îți oferă alinare si vigoare pentru întreg corpul, cu un tratament anti-îmbătrânire.

PĂTURA CU FOTONI, care, datorită căldurii, generează un efect de saună deosebit de plăcut și benefic pentru organism. Acest efect este potențat din plin de prezența fotonilor și a microsferelor ceramice cu aditiv mineral.

Lasă-te învăluită de puterea tehnologie, transpusă acum prin Crisalide în starea ta de bine și răsfăț. Pentru că grija pentru tine nu trebuie să fie un privilegiu, ci o obișnuiță, o constantă care să te definească.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...