Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Tu știi care este secretul unei igienizări corecte?

Igiena face parte din existența noastră și ne conferă siguranță și bunăstare, indiferent unde ne-am afla și orice am face. Cu atât mai mult, în contextul actual, se impune o igienă corectă și corespunzătoare. Află mai jos recomandările de la experții Hygienium cu privire la produsele potrivite de igienă, în funcție de circumstanțe, și învață cum, când și unde să le folosești corect. Și ca să îți fie și mai ușor, Hygienium a pregătit un KIT PROTECTIV care îți oferă exact produsele de care ai nevoie, pentru maximum de igienizare și încredere, oricând ai nevoie. Iată ce conține acest kit:

1. Mască Hygienium protectivă reutilizabilă

Deja ne-am obișnuit ca masca de protecție să ne fie accesoriu nelipsit în fiecare zi. Tocmai pentru a spori gradul de protecție pe care aceasta îl oferă, este esențial să înțelegem cum trebuie folosită corect.

În primul rând, trebuie să știi că masca Mască Hygienium protectivă reutilizabilă este sterilizată, motiv pentru care poți simţi un uşor miros medical în produs, însă acesta se va diminua în decursul purtării. În cazul în care nu agreezi acest tip de miros, poți opta pentru spălarea măștii.

Versatilitatea reprezintă unul din beneficiile majore ale măștii protective reutilizabile Hygienium. Astfel, datorită faptului că masca are o structură extrem de flexibilă dar solidă, fiind confecționată din poliester 100%, o poți ajusta cu ușurință în funcție de formatul feței tale.  Totodată, reține că acesta este un produs cu măsură universală, deci se adaptează perfect pentru orice tip de mărime.

Deosebit de important este să ții cont de instrucţiunile de spălare:

În primul rând, poți spăla masca oricând consideri că este necesar. Pentru a steriliza masca, fierbe aproximativ 500 ml de apă, pune-o într-un recipient şi toarnă apă clocotită peste ea. Asigură-te că apa este în contact cu fiecare parte a măștii și lăsă-o în apă cel puțin 1 minut. Apoi, tot ce trebuie să faci este să storci masca, să o lași să se usuce și e gata de purtat.

2. Hygienium şerveţele umede dezinfectante 15 buc

Șervețelele umede pentru igiena mâinilor se află, deopotrivă, pe lista arsenalului de igienă care nu trebuie să îți lipsească, cu precădere în această perioadă. Mai ales că sunt atât de simplu de folosit, însă deosebit de eficiente.

Nu uita ca folosirea corectă a șervețelelor umede presupune curățarea mâinilor cu un şerveţel (ceea ce reprezintă 3,5 ml soluție) şi păstrarea mâinilor umede circa 3 minute pentru a asigura activitatea bactericidă. Hygienium şerveţele umede dezinfectante prezintă efect bactericid împotriva Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae) conform EN 1276 şi asupra Escherichia coli conform EN 1500. Aviz Nr. 4624BIO/01/12.24

3. Hygienium gel antibacterian 50 ml

Poate cel mai popular produs al acestor zile, tocmai pentru că oferă cea mai largă adresabilitate și este cel mai simplu și sigur de folosit pentru a asigura dezinfecția eficientă a mâinilor. Deosebit de util atunci când nu există posibilitatea de spălare a mâinilor, deci nu ai nevoie de apă și săpun pentru a fi sigur că mâinile tale sunt curate și dezinfectate corespunzător. Iar formula cu uscare rapidă elimină orice senzație lipicioasă, conferind chiar un efect de catifelare pielii,  datorită glicerinei și extractului de aloe vera.

Folosește doar un strop de produs și aplică-l uniform pe întreaga suprafață a pielii mâinilor și ești igienizat, oricând ai nevoie.

Și, nu în ultimul rând, să știi că Hygienium gel antibacterian 50 ml prezintă efect bactericid contra E. coli conform EN 1500. Aviz Nr. 2854BIO/01/12.24

4. Mănuși de unică folosinţă negre din nitril

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă produs conținut de kitul protectiv de la Hygienium sunt mănușile de unică folosință. Special concepute pentru a oferi protecție mâinilor, indiferent unde te afli. Sunt super ușor de purtat și oferă un confort sporit.  Aceste mănuși ambidextre sunt destinate unei singure utilizări și trebuie înlocuite după utilizare, nu se spală, deci înlocuiește-le dacă se deteriorează. Reține că este important să le depozitezi într-un loc uscat și rece, departe de razele soarelui și de căldură.

Așadar, acum că ai aflat care sunt produsele esențiale pentru o igienă sigură și eficientă, alege cu încredere KITul protectiv HYGIENIUM și bucură-te de siguranță și protecție oricând și oriunde ai nevoie.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...