Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Cu SPOT, puncte de loialitate și beneficii pentru clienții BRĂILA MALL și SHOPPING CITY GALAȚI

Puncte de loialitate și beneficii exclusive

Ești pasionat de shopping? Din 7 octombrie ai ocazia de a duce experiența cumpărăturilor la un nou nivel cu SPOT, aplicația ce oferă, în premieră, recompense importante clienților loiali ai Brăila Mall și Shopping City Galați.

Altfel spus: descarci SPOT de pe Google Play sau App Store, îți faci cont personal și scanezi, de fiecare dată, bonul fiscal primit la magazinele centrelor comerciale. Fiecare sesiune de cumpărături îți va aduce puncte de loialitate, cu ajutorul cărora vei avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Reduceri la magazinele partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii

Practic, statutul de membru SPOT înseamnă pentru tine reduceri la magazinele partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. Poți cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gamă complexă de bonusuri ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. Există trei niveluri de acces pentru clienți, în funcție de numărul și prețul cumpărăturilor: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot.

BENEFICII “SELECT SPOT” înseamnă reduceri la magazinele preferate între 3% și 10%: Tezyo, Smyk, Sport Vision, Various Brands și mulți alții; noutăți despre evenimente și vânzări exclusive; Wi-Fi gratuit în mall.

BENEFICII “PREMIUM SPOT” – Pe lângă beneficiile nivelului SELECT, include extra reduceri la magazinele preferate între 5% si 15%: Marionnaud, Tezyo, Benvenuti, Sport Vision și mulți alții; noutăți despre evenimente și vânzări exclusive; INVITAȚII la evenimentele organizate doar pentru membri.

(Poți deveni membru “Premium SPOT” daca acumulezi 6000 de puncte de loialitate. Afli toate modalitățile de acumulare a punctelor în secțiunea “Punctele mele SPOT.”)

BENEFICII “ELITE SPOT” – Pe lângă beneficiile SELECT și PREMIUM, include extra reduceri la magazinele preferate între 10% și 20%:  Bigotti, Tezyo, Optiblu, Sport Vision, Marionnaud și mulți alții. (Poti deveni membru “Elite SPOT” dacă acumulezi 12000 de puncte de loialitate.)

Și asta nu e tot: SPOT este singura aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România

SPOT este disponbilă în 15 centre comerciale

Aplicația SPOT este disponbilă în 15 centre comerciale* din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care fac parte Brăila Mall și Shopping City Galați. Cu alte cuvinte, statutul obținut în cadrul programului de loialitate este valabil în toate centrele comerciale înrolate în program și tu ai posibilitatea de a-ți folosi punctele acumulate în oricare alt centru comercial din portofoliul grupului.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației: https://braila-mall.ro/  sau https://shoppingcitygalati.ro/

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din proiect: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș și Ploiesti  Shopping City.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...