Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Cum arată zâmbetul tău?

Dental One Studio îți vine în ajutor!

Fără îndoială, frumusețea unei persoane reiese din aspectul feței, iar zâmbetul, această formă universală de comunicare, este, practic, încununarea frumuseții exterioare.

Când vine vorba să apreciem un zâmbet cuceritor, criteriile de evaluare sunt forma dinților și forma buzelor, linia surâsului și, nu în ultimul rând, alinierea dinților. Iar dacă vă doriți un zâmbet frumos, este obligatoriu să puneți în balanță toate aceste criterii! Estetica dentară nu înseamnă doar culoarea unor coroane. Specialistul pornește de la studiul inițial al pacientului, în care trebuie să țină cont de dorințele și de personalitatea acestuia.

De aceea recomandăm tehnica fațetării și, opțional, în cazul în care dinții nu sunt corect aliniați, și un tratament ortodontic. Fațetele ceramice reprezintă o soluție excelentă în cazul dinților din față cariați sau îngălbeniți, precum și în cazul dinților sănătoși, dar care au imperfecțiuni legate de formă.

De preferat este să realizați simulări înainte de începerea propriu-zisă a procedurii de fațetare, pentru a vă putea decide asupra formei și lungimii perfecte a dinților.

La Dental One Studio veți primi cele mai bune sfaturi și recomandări atunci când veți dori să adăugați frumusețe întregii fizionomii, apelând la alternativele estetice dintr-un cabinet stomatologic. Loredana Boroș, alături de echipa sa de medici specialiști, vă pune la dispoziție servicii ireproșabile, la standarde înalte.

Dincolo de a fi doar o procedură estetică ce vă va aduce un zâmbet ca la Hollywood, fațetarea este și o intervenție stomatologică serioasă și… ireversibilă. Tocmai de aceea, trebuie să faceți o analiză atentă a situației și să consultați stomatologi specializați în aplicarea de fațete.

Pe Loredana Boroș şi pe echipa ei de specialiști îi găsiți la Dental One Studio, pe Str. Cosminului Nr. 13 și pe pagina de facebook, iar pentru programări, apelați cu încredere numărul 0731 969 921!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...