Breaking news:

Cum arată zâmbetul tău?

Dental One Studio îți vine în ajutor!

Fără îndoială, frumusețea unei persoane reiese din aspectul feței, iar zâmbetul, această formă universală de comunicare, este, practic, încununarea frumuseții exterioare.

Când vine vorba să apreciem un zâmbet cuceritor, criteriile de evaluare sunt forma dinților și forma buzelor, linia surâsului și, nu în ultimul rând, alinierea dinților. Iar dacă vă doriți un zâmbet frumos, este obligatoriu să puneți în balanță toate aceste criterii! Estetica dentară nu înseamnă doar culoarea unor coroane. Specialistul pornește de la studiul inițial al pacientului, în care trebuie să țină cont de dorințele și de personalitatea acestuia.

De aceea recomandăm tehnica fațetării și, opțional, în cazul în care dinții nu sunt corect aliniați, și un tratament ortodontic. Fațetele ceramice reprezintă o soluție excelentă în cazul dinților din față cariați sau îngălbeniți, precum și în cazul dinților sănătoși, dar care au imperfecțiuni legate de formă.

De preferat este să realizați simulări înainte de începerea propriu-zisă a procedurii de fațetare, pentru a vă putea decide asupra formei și lungimii perfecte a dinților.

La Dental One Studio veți primi cele mai bune sfaturi și recomandări atunci când veți dori să adăugați frumusețe întregii fizionomii, apelând la alternativele estetice dintr-un cabinet stomatologic. Loredana Boroș, alături de echipa sa de medici specialiști, vă pune la dispoziție servicii ireproșabile, la standarde înalte.

Dincolo de a fi doar o procedură estetică ce vă va aduce un zâmbet ca la Hollywood, fațetarea este și o intervenție stomatologică serioasă și… ireversibilă. Tocmai de aceea, trebuie să faceți o analiză atentă a situației și să consultați stomatologi specializați în aplicarea de fațete.

Pe Loredana Boroș şi pe echipa ei de specialiști îi găsiți la Dental One Studio, pe Str. Cosminului Nr. 13 și pe pagina de facebook, iar pentru programări, apelați cu încredere numărul 0731 969 921!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...