Cursuri de tenis de masă cu antrenor profesionist la Top Spin Club Galaţi

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Tenisul de masă este un sport complet, care satisface toate dorințele și nevoile celor mici, dornici de mișcare. Tocmai de aceea, Top Spin Club Galaţi, una dintre cele mai exclusiviste locații pentru pasionații de ping-pong, vine în întâmpinarea celor care vor să transforme hobby-ul în stil de viaţă, cu o ofertă de nerefuzat: organizează cursuri cu un antrenor profesionist.

  Acestea au loc în fiecare după amiază, de marţi până vineri, în intervalul 15,30-19,30, pe grupe de lucru de la 10 ani. Cât aşteaptă, părinţii pot juca ping-pong cu robotul sau pot savura o băutură răcoritoare. Top Spin Galaţi pune la dispoziţia celor interesaţi şi abonamente atractive. “Toate abonamentele pe sală sunt fără limite, cursanţii pot face 10 ore chiar şi în şase luni de zile, adică pot veni când doresc.

  La copii, abonamentele lunare sunt de câte opt şedinţe”, spune Sindy, administratorul Top Spin Galaţi. Tenisul de masă este atât un sport al minții, dar și al corpului. Avantajele practicării sunt numerose: în primul rând, se folosesc toate grupele de muşchi, apoi, pentru că nu este un sport de contact, în tenisul de masă nu au loc accidentări dese.

  Aşa că, vă aşteptăm la Top Spin Club, înarmaţi cu voie bună, chef de distracţie şi pantofi de schimb. De restul ne ocupăm noi! Ne găsiţi pe Str. Gorunului, nr. 6 (fostul restaurant Havana), iar rezervări se pot face la telefon 0770 125 251 sau pe pagina de Facebook.

  Pentru cei care doresc să afle ce este tenisul de masă, Top Spin Club va organiza, în octombrie, lecţii demonstrative, iar pentru cei care au prins deja gustul sportului, Top Spin Club va organiza, în noiembrie, primul turneu de tenis de masă pentru începători.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img
  Articolul precedentCraft. Rebel Food.
  Articolul următorCum arată zâmbetul tău?