Breaking news:

Cum asiguri îngrijire delicată și igienă eficientă, potrivite copilului tău

Obiceiurile sănătoase se dezvoltă de la cea mai fragedă vârstă iar cei mici își însușesc deprinderile corecte prin învățare și exemplu. Tocmai de aceea este imperios necesar pentru cei mici să cunoască și să fie în contact cu o rutină de curățenie și igienizare cât mai corectă. Mai cu seamă în această perioadă, când grija și atenția acordate normelor sanitare au devenit priorități și caracteristici esențiale ale stilului nostru de viață. Gama specială Hygienium Kids oferă copiilor soluții de igienă potrivite vârstei, transformând rutina de curățenie într-un obicei simplu, plăcut și ușor, precum un joc de copii. Află și tu secretele unei igiene eficiente.

Produse speciale pentru copii, pentru o igienă sigură și eficientă

O igienă corectă preîntâmpină o multitudine de probleme de sănătate majore, prin diminuarea riscului infecțiilor sau prevenirea răspândirii virusurilor și a bolilor. Un copil cu o igienă corectă se integrează cu ușurință în colectivitate, este acceptat și se simte în siguranță, fapt ce îi conferă încredere, atât lui, cât și micilor lui tovarăși de joacă.

Spălatul pe mâini reprezintă primul și cel mai important pas din rutina de curățenie a oricărei persoane, deci inclusiv pentru copii este elementul de bază, esențial unei igiene corespunzătoare. Săpunul lichid Hygienium Kids este formulat special pentru pielea delicată a copiilor și este disponibil în arome și culori întocmai pe placul celor mici.

Dar știm cu toții că apa și săpunul nu sunt întotdeauna la îndemână și, pentru că joaca nu trebuie să se oprească, gama Hygienium Kids pune la dispoziția copiilor și părinților produse potrivite tocmai pentru aceste situații. Atât șervețelele umede, cât și gelurile antibacteriene permit o igienizare rapidă, oricând, oriunde, și îi încântă nespus pe cei mici cu ambalajele colorate și haioase, create special pentru a fi cât mai atractive pentru ei.

În plus, toate produsele marca Hygienium Kids se disting prin aromele încântătoare de citrice și gumă de mestecat, spre deliciul oricărui copil, care poate alege dintre variantele Smiley Face, Blue Unicorn și Pink Unicorn. Bineînțeles că formulele utilizate în realizarea produselor pentru copii sunt special concepute și potrivite pielii lor sensibile, cu un conținut redus de alcool, în cazul gelului igienizant (50%), iar șervețelele umede igienizante sunt fără alcool.

Gama Hygienium Kids oferă, în ton cu cerințele vremurilor, și viziere pentru cei mici, cu modele haioase, chiar pe gustul copiilor.

Toate produsele Hygienium Kids sunt testate dermatologic și hipoalergenice.

Cottonino Pure pentru îngrijirea delicată a bebelușilor

Desigur că pielea sensibilă a bebelușilor necesită o îngrijire specială, delicată și adecvată. Cottonino Pure, având la bază ingrediente active naturale, este gama concepută și potrivită pentru îngrijirea bebelușilor, de la vârsta cea mai fragedă. Astfel, produsele marca Cottonino Pure asigură o curățare fină, delicată, dar eficientă a pielii bebelușului și o hidratează corespunzător, pentru o îngrijire completă. Produsele din gama Cottonino Pure sunt: șamponul și gelul de duș pentru păr și corp, loțiunea ulei pentru corp și șervețele umede. Acestea nu conțin parabeni, silicon, coloranți sau SLES. Astfel, ai siguranța unei îngrijiri complete și corecte, printr-o curățare delicată și hidratare optimă. Datorită ingredientelor delicate, produsele din gama specială Cottonino Pure nu irită pielea sensibilă a bebelușului, aceasta fiind protejată și îngrijită corespunzător.

Portofoliul Cottonino Pure oferă șervetele umede pentru bebeluși în variantele de 64 și 80 de bucăți, ideale pentru o îngrijire delicată și care, datorită formulei blânde, previn, în mod natural, iritațiile de scutec. Fiind special concepute pentru pielea nou-născuților, șervețelele umede Cottonino Pure nu conțin parfum, alcool sau parabeni și se remarcă prin ingredientele deosebit de curate, cu 99% apă, cu un stabilizator al formulării și bumbac în compoziție.

Gama Cottonino Pure este completată de loțiunea-ulei pentru corp, cu un gramaj de 300 ml, care calmează și consolidează bariera pielii bebelușului, datorită uleiurilor vegetale nutritive, bogate în acizi grași esențiali, extrași din floarea soarelui și sâmburi de struguri.

Acest produs asigură o hidratare și o catifelare optime a pielii, datorită conținutului de glicerină și al extractului de gălbenele. Loțiunea-ulei pentru corp Cottonino Pure formează o barieră protectoare pe pielea bebelușului, prin aportul flavonoidelor și uleiurilor esențiale din extractul de gălbenele, aloe vera, mușetel, recunoscut și apreciat pentru proprietățile sale cu rol antiseptic, antiinflamator și de protecție solară. Un alt beneficiu major al acestui produs este faptul că se absoarbe rapid și nu formează peliculă grasă. Totodată, mirosul plăcut conferă un efect calmant și reconfortant.

Și, nu în ultimul rând, gama specială pentru bebeluși Cottonio Pure include șamponul și gelul de duș pentru băița bebelușilor, fiind potrivit pentru utilizare încă din prima zi de viață. Acesta curăță, dar și calmează pielea bebelușului, datorita conținutului D-Panthenolului și a extractelor de gălbenele și mușețel. În plus, hidratează pielea, datorită conținutului de glicerină.

Bucură-te de igienă alături de eroii preferați de la Justice League

În plus, pentru cei mai mici ștrengarii, viitori eroi în aventura jocului și a copilărie, brandul Cottonino a creat gama Justice League, ce cuprinde șampon şi gel de duş, șervețelele igienice umede și gel revigorant. Astfel, igiena eficientă stă acum sub pavăza eroilor preferați.

Șervețelele umede Justice League sunt disponibile în variantele de 15 și 72 de bucăți și reprezintă soluția optimă pentru curățarea și împrospătarea pielii sensibile a bebelușului, dar sunt recomandate și pot fi folosite cu încredere pentru igiena întregii familii, oferind echilibrul natural al hidratării pielii. Șervețelele igienice umede sunt testate dermatologic și hipoalergenice.

Destinat îngrijirii și curățării pielii, dar și a parului, șamponul și gelul de duș pentru copii Justice League, este recomandat copiilor peste 3 ani. Spuma cremoasă şi glicerina curăţă, hidratează și catifelează pielea în mod delicat.

Gelul revigorant Justice League este super ușor de utilizat, datorită faptului că nu necesită folosirea apei și a săpunului. Este ideal pentru curăţarea şi igenizarea mâinilor atunci când spălarea acestora nu este posibilă, fiind potrivit și pentru călătorii. Totodată, formula cu uscare rapidă nu lasă senzaţie lipicioasă pe mâini, iar mâinile devin catifelate și parfumate.

Deoarece dețin licență Justice League, pe toate produsele din gamă puteți regăsi personajele consacrate Disney: Batman, Superman și Wonder Women.

Îngrijire delicată, chef de joacă și personaje îndrăgite cu Cottonino Winx

Tot pentru cei mici și îngrijirea specială a pielii sensibile a bebelușilor și copiilor, Cottonino face pereche cu personajele îndrăgite în gama Cottonino Winx.

Șervețele umede pentru igienă Cottonino Winx curăță și împrospătează, oferind echilibrul natural al hidratării pielii, prin conținutul de glicerină și D-Pantenol. Produsele sunt hipoalergenice, testate dermatologic și nu conțin alcool.

Nu e așa că totul e mult mai simplu atunci când ai la îndemână produsele potrivite pentru îngrijirea delicată și igiena eficientă, special concepută pentru copii?

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...