Breaking news:

Terapia cu plasmă pentru sân, la Absolute Aestetics

PRP – Terapia plasmatică pentru sâni de la Absolute Aestetics este o metodă de ridicare non-chirurgicală a sânilor, o tehnologie pentru întinerirea și restabilirea țesuturilor la nivel celular prin injectarea subcutanată a plasmei bogate în trombocite de la un pacient
(o parte lichidă din sânge care conține vitamine, enzime, proteine, hormoni și alte substanțe cu efect pronunțat de întinerire a pielii).

Utilizarea propriei plasma sanguine a pacientului ajută la ridicarea sânilor lăsați, la îmbunătățirea formei sânilor și la îmbunătățirea efectului vizibil al vergeturilor.

Procedura nu este o alternativă la implanturi și nu vă va dubla sânii, ci va îmbunătăți în mod vizibil forma.

Cum funcționează terapia PRP – pe pielea sânilor?

Odată ajunsă în pielea sânului, plasma purificată, stabilizată și bogată în trombocite dă un impuls puternic activării proceselor naturale:

• Reînnoirea pielii. Stimulează formarea celulelor care produc elastină și colagen, conferă pielii rezistență și elasticitate, și acid hialuronic și oferă elasticitate și umiditate naturală pielii.

• Consolidarea și crearea de celule noi. Se produce proliferarea mușchiului neted și a celulelor endoteliale, starea vaselor se îmbunătățește și se activează formarea altora noi. Crește fluxul sanguin și nutriția țesuturilor. Celulele pielii sunt reînnoite.

• Metabolism. Procesele metabolice intră într-un regim tânăr, noi molecule de acid hialuronic sunt sintetizate activ și se lansează un proces puternic de formare a scheletului intercelular al pielii.

• Reducerea vergeturilor Stimulează producția de colagen în vergeturi la nivel celular, îmbunătățește fluxul sanguin capilar în zona vergeturilor, ușurează vergeturile proaspete.

• Consolidarea imunității. Prin atragerea și activarea celulelor imune, activează apărarea locală și are un efect antiinflamator.

Rezultatul tratamentului PRP

Cel mai important indicator al eficacității procedurii PRP – terapia pentru sâni este ridicarea țesuturilor moi, care până de curând nu putea fi asigurată decât printr-un lifting chirurgical clasic al sânilor.

Pielea sânului capătă o culoare strălucitoare și sănătoasă, turgorul se îmbunătățește și începe procesul de întinerire a pielii la nivel celular.
Terapia este sigură, deoarece pacientului i se injectează un produs biologic fabricat din propria sa plasmă și acest lucru elimină riscul de alergii.

Toate dispozitivele de colectare a sângelui sunt strict individuale și sterile și au un profil de siguranță ridicat care permite utilizarea conținutului materialului obținut în scopuri terapeutice.

PRP se efectuează într-un curs, numărul exact de ședințe este determinat în fiecare caz de către medic.
Cursul de bază al terapiei PRP este de la 3 proceduri cu o frecvență de 1 lună.

Rezultatul obținut după cursul tratamentului durează de la unu la doi ani: răspândirea în durata efectului se explică prin diferențele dintre starea inițială a pielii, vârsta și stilul de viață al pacientului.

Te așteptăm pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) pentru a stabili împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru tine. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi la telefon 0755 125 535 sau 0787 592 088 iar pentru mai multe detalii, ne găsești pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro
Alege să te bucuri de sănătate și frumusețe într-un singur loc, la Absolute Aestetics!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...