Breaking news:

Cum este bona ideală?

Este bună, dar fermă. E tânără (la suflet) şi experimentată. E pregătită, dar nu face mare caz de acest lucru. E un părinte mai bun decât tine, pentru că o ajută tot ce a trăit până acum şi faptul că îşi doreşte să fie astfel, mergând la cursuri, citind cărţi, perfecţionându-se în fiecare zi.

E bunica amuzantă şi caldă pe care nu ai avut norocul să o ai. E bona pe care ai ales-o pentru copilul tău, în deplină cunoştinţă de cauză. E femeia pe mâinile cui îţi laşi cea mai de preţ comoară câteva ore pe zi, fără regrete şi fără temeri. Bona nu e un supraveghetor, e un educator, care suplineşte frumos rolul părintelui.

E un profesor haios, care găseşte modalităţi noi şi atractive de învăţare prin joc, adaptate vârstei micuţilor. E zâna modernă care ghiceşte gusturile copilului şi îi îndrumă paşii cu o baghetă magică numită “model personal”. E femeia care îţi înţelege regulile şi le respectă, îţi iubeşte copilul ca pe al ei şi îşi doreşte ca acesta să se dezvolte armonios. E doamna care îţi este deja prietenă, membru al familiei şi sprijin necondiţionat.

Organizăm periodic întâlniri cu părinţii şi cursuri cu psiholog specializat

Bona nu e o servitoare, e un angajat cu drepturi, e un partener de dialog. Veţi spune că aşa ceva nu este posibil, mai ales aici, în România. Vă vom răspunde că da, noi cei de la Trust Team Galaţi facem demersuri ca exact toate aceste lucruri să devină realitate.

Pe de o parte, venim în întâmpinarea doamnelor care doresc să îşi valorifice experienţa de o viaţă şi să îşi completeze veniturile, pe de alta, ne dorim să punem la dispoziţia părinţilor, bone pregătite, atent recrutate şi care au la activ cursuri de parenting, prim ajutor, dezvoltare personală şi puericultură. Pentru asta, organizăm periodic întâlniri cu părinţii şi cursuri cu psiholog specializat.

Ne dorim să trăim cu toţii în universul în care meseria de bonă este căutată şi respectată, asta însemând că e şi plătită corespunzător, iar părintele beneficiază de un ajutor real, de nepreţuit. Pentru ei, pentru copiii noştri. Pentru ca ei să fie mai buni decât noi!

Ne găsiţi pe pagina de facebook Trust Team Galaţi, dar şi în revista Urbania. În curând, un prim inteviu cu psiholog clinician Nicoleta Andrei.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...