Cum este bona ideală?

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Este bună, dar fermă. E tânără (la suflet) şi experimentată. E pregătită, dar nu face mare caz de acest lucru. E un părinte mai bun decât tine, pentru că o ajută tot ce a trăit până acum şi faptul că îşi doreşte să fie astfel, mergând la cursuri, citind cărţi, perfecţionându-se în fiecare zi.

  E bunica amuzantă şi caldă pe care nu ai avut norocul să o ai. E bona pe care ai ales-o pentru copilul tău, în deplină cunoştinţă de cauză. E femeia pe mâinile cui îţi laşi cea mai de preţ comoară câteva ore pe zi, fără regrete şi fără temeri. Bona nu e un supraveghetor, e un educator, care suplineşte frumos rolul părintelui.

  E un profesor haios, care găseşte modalităţi noi şi atractive de învăţare prin joc, adaptate vârstei micuţilor. E zâna modernă care ghiceşte gusturile copilului şi îi îndrumă paşii cu o baghetă magică numită “model personal”. E femeia care îţi înţelege regulile şi le respectă, îţi iubeşte copilul ca pe al ei şi îşi doreşte ca acesta să se dezvolte armonios. E doamna care îţi este deja prietenă, membru al familiei şi sprijin necondiţionat.

  Organizăm periodic întâlniri cu părinţii şi cursuri cu psiholog specializat

  Bona nu e o servitoare, e un angajat cu drepturi, e un partener de dialog. Veţi spune că aşa ceva nu este posibil, mai ales aici, în România. Vă vom răspunde că da, noi cei de la Trust Team Galaţi facem demersuri ca exact toate aceste lucruri să devină realitate.

  Pe de o parte, venim în întâmpinarea doamnelor care doresc să îşi valorifice experienţa de o viaţă şi să îşi completeze veniturile, pe de alta, ne dorim să punem la dispoziţia părinţilor, bone pregătite, atent recrutate şi care au la activ cursuri de parenting, prim ajutor, dezvoltare personală şi puericultură. Pentru asta, organizăm periodic întâlniri cu părinţii şi cursuri cu psiholog specializat.

  Ne dorim să trăim cu toţii în universul în care meseria de bonă este căutată şi respectată, asta însemând că e şi plătită corespunzător, iar părintele beneficiază de un ajutor real, de nepreţuit. Pentru ei, pentru copiii noştri. Pentru ca ei să fie mai buni decât noi!

  Ne găsiţi pe pagina de facebook Trust Team Galaţi, dar şi în revista Urbania. În curând, un prim inteviu cu psiholog clinician Nicoleta Andrei.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img