Breaking news:

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată și influențată de provocări și puternice transformări la nivel tehnologic, politic, economic, cultural, educațional și social. Timpul prezent este definit de o mobilitate sporită, de fluctuații și instabilitate – și chiar nesiguranță. Cum se prezintă, prin urmare, în acest cadru provocator, piața muncii în 2023? Și, mai ales, cum reușești să ții pasul și să răspunzi cu eficiență schimbărilor în domeniu? Hai să afli la evenimentul #𝐏𝐢𝐚𝐭𝐚𝐌𝐮𝐧𝐜𝐢𝐢𝐒𝐞𝐑𝐞𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞 cu Andra Pintican, vineri, 5 mai, începând cu ora 14:30, la Sala de Conferințe a Hotelului Muller din Galați. Descoperă care este abordarea experților în resurse umane cu privire la actuala piață a muncii și cum să îți crești afacerea în aceste condiții. Învață despre tendințele, provocările si mai ales soluțiile necesare pentru a reuși în contextul economic și de business actual.

Organizat de către TRUST HR PRO TEAM – Partenerul tău de Recrutare din SUD-EST, evenimentul ”Piața Muncii se rescrie” este dedicat antreprenorilor, managerilor generali, managerilor de departamente și, bineînțeles, specialiștilor și angajaților din sfera resurselor umane. Susținut de Andra Pintican, expert în resurse umane și consultanță de carieră (fondatoarea ”Școala de HR”, centruldecariera.ro, coach și consilier profesional), evenimentul tratează subiecte esențiale legate de dinamica pieței muncii.  Evenimentul oferă, totodată, soluții practice pentru antreprenori și specialiști HR, prin analizarea de studii de caz, probleme, situații și exemple.

Concret, participanții vor înțelege, în primul rând, care sunt Trendurile în Piata Muncii în 2023, precum munca de la distanță sau hibrid, creșterea preocupării pentru bunăstarea angajaților și schimbările survenite în privința diversității și incluziunii etc.

Deopotrivă, sunt tratete teme ce țin de Beneficiile pe care și le doresc cu adevărat angajații, cu accent pe studiile recente care arată clar că angajații caută mai mult decât salariul și beneficiile standard, urmărind aspecte cum ar fi asigurarea medicală, pensia și, nu în ultimul rând, dezvoltarea profesională, flexibilitatea, echilibrul între muncă și viața personală, oportunitățile de crestere de care se bucură în cadrul companiei etc..

Printre subiectele-cheie ale evenimentului se numără, bineînțeles, Criza de personal cu care se confruntă România și soluțiile propuse de specialiști, prin care companiile reușesc să atragă și să își mențină angajații, în ciuda dificultăților.

Totodată, vor fi prezentate Tehnici de recrutare și retenție care chiar dau rezultate, în baza experienței Andrei Pintican și a studiilor de specialitate, cu accent pe eficiența și productivitatea soluțiilor propuse.

Și nu în ultimul rând, participanții la eveniment vor afla despre Cum se schimbă munca și modul în care muncim – Gen Z vs Millenials, prin abordarea diferențelor dintre generatiile Millenials si Gen Z și cum acestea influențează și schimbă modul în care muncim și ne raportăm la muncă în prezent.

Astfel, dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi trenduri și să afli cum să faci performanță pe actuala piață a muncii, acest eveniment este pentru tine. Bucură-te de toate beneficiile unui eveniment de resurse umane interactiv și relevant pentru comunitatea locală! Accesează: https://bit.ly/3JNfm6T și înscrie-te acum!

Echipa TRUST HR PRO TEAM este pe deplin conștientă de nevoia de a aborda și aprofunda toate aceste subiecte și organizează evenimentul ”Piața Muncii se Rescrie” tocmai pentru aduce cât mai aproape de factorii implicații în procesul de management al resurselor umane cunoștințele, expertiza și valoarea practică necesare pentru a susține creșterea afacerilor și succesul economic la nivel local și regional.

TRUST HR PRO TEAM este o echipă tânără și puternică ce reunește experiențe și personalități diferite ce aduc, fiecare în parte, valoare adăugată companiei, fiind un nucleu creat și consolidat pe principiile seriozității, perseverenței, inovației, implicării și, desigur, al permanentei specializări și perfecționări.

În 4 ani de activitate susținută, TRUST HR PRO TEAM a oferit consultanță de specialitate (dignoză organizațională/recrutare/administrare personal) pentru 60 companii naționale și nu numai, dar și persoane fizice, reușind să acopere un numar de aproximativ 580 locuri de muncă și interacționând cu cel puțin 5000 candidați noi pe piața muncii.

O echipă care pune accent pe recrutarea talentelor și servicii de calitate, înțelegând că resursa cea mai importantă și prețioasă este cea umană. Și, prin calitatea serviciilor, TRUST HR PRO TEAM caută să asigure calitatea resursei umane și să contribuie, astfel, la modelarea și dezvoltarea afacerilor locale și a mediului de business local.

Iar evenimentul #PiataMunciiSeRescrie susține întocmai acest principiu, prin împărtășirea cunoștințelor, experiențelor și prin găsirea soluțiilor de menținere și dezvoltare a pieței forței de munca din zona și creșterea calității acesteia.

Deci, urmând regula e aur în resurse umane: ”Omul Potrivit la Locul Potrivit”, alege să fii și tu la locul potrivit, pe 5 mai, la Evenimentul ”Piața Muncii se Rescrie”. Grăbește-te să te înscrii accesând linkul: https://bit.ly/3JNfm6T

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.7 / 5. voturi: 3

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...