Breaking news:

Când iubirea devine matură – estetica relațiilor care cresc frumos

Există o frumusețe aparte în relațiile care cresc odată...

Cum ne poate ajuta recunoștința în carieră și în starea de spirit

Mulți oameni văd recunoștința ca pe un gest personal...

Cultura ceaiului – ritualul care unește lumea

Ceaiul nu e doar o băutură, ci o poveste...

Idei de escapade de weekend în locuri care strălucesc toamna târzie

Toamna este un anotimp generos, care invită la redescoperirea...

Cum să ai un mic dejun regal

Probabil mulţi dintre noi avem dimineţi când vrem să ne răsfăţăm ca nişte regi/regine, sau pur şi simplu vrem să ne răsfăţăm partenerul în acest mod.
Pe lângă mâncarea ce trebuie să arate ca la un hotel de 5 stele, mai există şi câteva accesorii care transformă un mic dejun la alt nivel. Aşadar, vă prezentăm care ar fi piesele ce pot transforma ritualul matinal într-o adevărată experiență.

Un lucru elegant este ca untul, de exemplu, să fie servit dintr-o untieră și desigur, cu un cuțit pentru unt. Ideal ar fi să alegeţi o untieră din porțelan, metal sau sticlă. Cu siguranţă nu va trece neobservată.

Pentru servirea ceaiului sau cafelei există deja un set complet. Multă lume foloseşte doar ceștile cu farfurioare, însă ar fi de preferat să folosiţi tot tacâmul, adica şi latiera, zaharnița și mici lingurițe.

Mulți preferă pâinea prăjită dimineața. Pe lângă toaster, asigurați-vă că aveți un suport pentru feliile prăjite și un clește, cu care să le manevrați.

Pentru a servi dulceața și gemurile, acestea trebuie de asemenea, să fie prezentate în recipiente mici, fiecare cu lingurița lor. De asemenea, şi mierea va avea nevoie de o piesă specială.

Pentru ceai, asigurați-vă că aveți apă fierbinte în fierbător. Laptele fierbinte trebuie lăsat într-o carafă, pe masă, iar cerealele se vor servi din boluri mari din sticlă transparentă.
Nu uitați de suporturile pentru ouă fierte moi. În lipsa acestora, nu veți putea servi acest deliciu matinal, oul fiert moale. Atât de simplu și atât de gustos.

Mai putem folosi platourile pe mai multe niveluri, deobicei acestea sunt bune pentru servirea dulciurilor, pentru că sunt foarte aspectuoase și aduc o notă importantă de eleganță mesei.

Fructele trebuie să fie și ele prezentate în fructiere generoase, iar aici posibilitățile de alegere sunt nenumărate. Vă puteți alege fructiera după stilul camerei, veselei sau a bugetului disponibil. Dacă tot vorbim de mic dejun regal, o idee ar fi să investiți într-o fructieră de argint sau măcar argintată. Cu siguranţă nu veţi da greş.

Sursa foto: www.pexels.com

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum ne poate ajuta recunoștința în carieră și în starea de spirit

Mulți oameni văd recunoștința ca pe un gest personal...

Cultura ceaiului – ritualul care unește lumea

Ceaiul nu e doar o băutură, ci o poveste...

Idei de escapade de weekend în locuri care strălucesc toamna târzie

Toamna este un anotimp generos, care invită la redescoperirea...

Liniștea dintre anotimpuri

Noiembrie vine ca o punte blândă între culorile calde...

Stilul de sezon echilibrul perfect între estetica și confort

Dacă în fiecare dimineață privești cu dezamăgire în dulap...

Toamna în ritmul tău: coffee, books & shopping la Brăila Mall

Toamna are un fel aparte de a te face...