Cum să te relaxezi și să slăbești la Centrul Epsilon

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Împachetări la rece, pentru un corp de invidiat în sezonul cald

  Revigorante, relaxante și cu efect vizibil de slăbire, împachetările la rece reprezintă o soluție binevenită când se apropie sezonul cald. Și, în același timp, sunt foarte apreciate de doamnele și domnișoarele care stau deja cu gândul la hainele ușoare de vară și la vacanțele-nsorite.

  Nou intrată în pachetul de servicii ale Centrului Epsilon Galați, împachetarea la rece cu criogel cu benzi este, de altfel, o alternativă binevenită la un alt tip de împachetare aflat în oferta Epsilon. Algoterapia sau împachetările în tunel cu alge sunt preferate în sezonul rece, întrucât folosesc beneficiile aerului cald. Începând cu această perioadă a anului, puteți alege fără niciun regret serviciul de împachetări la rece.

  Efectul tratamentului e dublu

  La fel ca un duș răcoritor, aplicarea benzilor cu criogel pe corp revigorează întregul organism, pornind de la nivel celular. Efectul tratamentului e dublu: relaxare și eliminarea surplusului de kilograme de pe abdomen, brațe sau fese. Iar pentru a vă bucura de aceste beneficii, nu trebuie decât să stați întinse. Și, bineînțeles, să lăsați ca benzile cu criogel în care vă e înfășurat cu grijă corpul să își facă pe deplin treaba!

  O ședință durează între 30 și 40 de minute, în funcție de limita acceptată de pielea dumneavoastră. Senzația de la final e incomparabilă. Bineînțeles, dacă întregul corp a fost astfel răsfățat, ideal este să vă ocupați și de ten: un tratament cu vacuum facial anticearcăn sau pentru retenția de lichide ori un masaj tonifiant și de relaxare. Starea de bine și tonusul excelent vă vor însoți mult timp după încheierea tratamentelor.

  Iar dacă, totuși, vă faceți griji în ceea ce privește senzația de rece a împachetărilor… atunci ar trebui să vă amintiți că echipa de cosmeticiene Epsilon, profesionistă și bine pregătită cu sfaturi și informații, vă întâmpină întotdeauna cu multă-multă căldură!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img