Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Cum să te relaxezi și să slăbești la Centrul Epsilon

- reclama -spot_img
0
(0)

Împachetări la rece, pentru un corp de invidiat în sezonul cald

Revigorante, relaxante și cu efect vizibil de slăbire, împachetările la rece reprezintă o soluție binevenită când se apropie sezonul cald. Și, în același timp, sunt foarte apreciate de doamnele și domnișoarele care stau deja cu gândul la hainele ușoare de vară și la vacanțele-nsorite.

Nou intrată în pachetul de servicii ale Centrului Epsilon Galați, împachetarea la rece cu criogel cu benzi este, de altfel, o alternativă binevenită la un alt tip de împachetare aflat în oferta Epsilon. Algoterapia sau împachetările în tunel cu alge sunt preferate în sezonul rece, întrucât folosesc beneficiile aerului cald. Începând cu această perioadă a anului, puteți alege fără niciun regret serviciul de împachetări la rece.

Efectul tratamentului e dublu

La fel ca un duș răcoritor, aplicarea benzilor cu criogel pe corp revigorează întregul organism, pornind de la nivel celular. Efectul tratamentului e dublu: relaxare și eliminarea surplusului de kilograme de pe abdomen, brațe sau fese. Iar pentru a vă bucura de aceste beneficii, nu trebuie decât să stați întinse. Și, bineînțeles, să lăsați ca benzile cu criogel în care vă e înfășurat cu grijă corpul să își facă pe deplin treaba!

O ședință durează între 30 și 40 de minute, în funcție de limita acceptată de pielea dumneavoastră. Senzația de la final e incomparabilă. Bineînțeles, dacă întregul corp a fost astfel răsfățat, ideal este să vă ocupați și de ten: un tratament cu vacuum facial anticearcăn sau pentru retenția de lichide ori un masaj tonifiant și de relaxare. Starea de bine și tonusul excelent vă vor însoți mult timp după încheierea tratamentelor.

Iar dacă, totuși, vă faceți griji în ceea ce privește senzația de rece a împachetărilor… atunci ar trebui să vă amintiți că echipa de cosmeticiene Epsilon, profesionistă și bine pregătită cu sfaturi și informații, vă întâmpină întotdeauna cu multă-multă căldură!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...