“Vreau să slăbesc “- vreau să fiu sănătos

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Dacă vrei să îţi schimbi radical aspectul fizic şi să slăbeşti, ai răbdare, fii exigent cu tine însuţi şi continuă să te automotivezi. E adevărat că după sărbători sălile de sport sunt pline ochi cu cei care au pus câteva kilograme în plus sau cei care îşi doresc definire musculară, dar după o lună cei mai mulţi renunţă. Fii tu cel care face diferenţa! Stabileşte-ţi ţeluri măreţe, însă pe termen lung. Aşteptările realiste îţi vor aduce rezultate.

  Automotivaţie!

  Caută o persoană care te inspiră prin felul cum arată,ia un afiş cu el/ea şi lipeşte-l pe frigider sau pe un perete din camera ta ca să-ţi aminteşti de ce faci sport şiş a renunţi la dulciuri şi făinoase.Ni se întâmplă tuturor să fim stresaţi,ne pierdem cheful de antrenament,alimentaţia sănătoasă nu ne mai surâde.E firesc,se întâmplă,ridică-te şi continuă de unde ai rămas.
  Colegii mei şi cu mine vă vom aştepta la sală bucuroşi şi pregătiţi să vă motivăm în a vă îndeplini ţelurile.

  “Vreau să slăbesc”

  De ce? Este o clasă circuit dinamică şi energică, cât şi un antrenament de formare a resiztentei şi de pierdere în greutate. Sunt alternate exerciţii cardio cu exerciţii de tonifiere. Intensitatea acestei clase este medie spre ridicată. Beneficii: creşte forţa musculară, creşte viteza de reactive, dezvoltă rezistenţa, dezvoltă rezistenţa cardio-respiratorie.

  Body pump

  Concentrându-te pe greutăti uşoare şi pe mai multe repetiţii, vei arde grăsimile şi îţi vei creşte forţa. Cu acest antrenament intri în formă şi îţi tonifiezi principalele grupe de muşchi.

  Spinning-ul este o activitate aerobică care se practică cu ajutorul unei biciclete statice.
  Beneficii: te ajută să slăbeşti, te ajută să elimini toxinele, întăreşte inima, îmbunătaţeşte metabolismul oaselor şi articulaţiile, întăreşte muşchii gambelor şi fesierii, un beneficiu important pentru femei este faptul că ajută la combaterea celulitei, elimină stresul.

  Sportul este un mediu sigur, unde poţi ieşi din zona de confort şi poţi afla mult mai multe despre tine decât de oriunde altundeva.

  Roxana Lazăr
  Instructor Personal Trainer
  Aerobic, Body Pump-Cross Circuit, Spinning,
  ”Vreau să slăbesc” la MaxFitness Coşbuc

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0