Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Cum să trăieşti în mijlocul naturii chiar la tine acasă

MEConstruction, unic certified builder din România şi singurul partener oficial GMH

Nevoia de a fi aproape de natură, de a păstra vie comuniunea cu mediul înconjurător şi de a rămâne în consonanţă cu ambientul din care facem parte, reprezintă coordonatele de bază ale unui stil de viaţă echilibrat, frumos şi sănătos. Dar cum poţi să reuşeşti să îmbini cu succes tandemul OM-NATURĂ? Ei, bine, cu MEConstruction acum este posibil. Descoperă conceptul GREEN MAGIC HOMES şi află cum poţi să trăieşti în mijocul naturii, chiar la tine acasă, cu toate beneficiile şi confortul celor mai noi şi avansate tehnologii.

MEConstruction este unic certified builder din România şi singurul partener oficial GMH din România ce oferă o tehnologie cu calcule de inginerie structurală dezvoltate în S.U.A, Europa şi America de Sud, care îndeplineşte toate standardele internaţionale pentru a fi aprobate şi construite în orice ţară din lume. Sistemul modular utilizat reduce materialul din şantier cu 60% şi poate comprima timpul de construcţie cu până la 80%, în comparaţie cu construcţia tradiţională.

MEConstruction privește omul prin prisma ecologiei, văzându-l direct implicat și chiar responsabil de integrarea și armonia sa într-un mediu natural sănătos, din care noțiunea de casă ecologică, este rezultanta ce nu poate lipsi, a conceptului de cămin sănătos.

Înainte de a vorbi de o casă ecologică, nu trebuie să uităm faptul că locul nostru de existență, atât fizic cât și spiritual, pe care îl îmbracă locuința derivă din identitatea noastră proprie, unică, casa fiind percepută ca un organism viu, cu metabolism propriu, fiind ”a treia parte a omului”. Necesitatea de a fi aproape de natură, de a păstra vie comuniunea cu mediul înconjurător și de a rămâne în consonanță cu ambientul din care facem parte, reprezintă coordonatele de bază ale unui stil de viață echilibrat, frumos și sănătos.

Bucură-te şi tu de ultimul trend al construcţiilor ecologice

Alege MEConstruction pentru a te bucura de o locuinţă modulară remarcabilă, ce impresionează atât prin design cât şi prin funcţionalitate, datorită avantajelor sale:

  • TIMP – redus cu până la 80% printr-o asamblare rapidă şi în securitate totală.
  • BANI – Vei simţi o reducere considerabilă chiar şi a costurilor alocate utilităţilor (energie electrică, gaz, apă).
  • SĂNĂTATE – Datorită stratului antibacterian de ultimă generaţie compus din sticlă şi molecule de argint a compoziţiilor proprii din care sunt creaţi pereţii structurii, vei uita ce înseamnă mucegaiul, mirosurile neplăcute şi dăunătorii bacterieni din casele tradiţionale. Păstrează temperatura optimă în interior şi oxigenarea naturală a spaţiului, ceea ce conferă un plus de echilibru favorizându-ţi astfel somnul, dar şi dobândind un tonus crescut locuind într-o atmosferă amiabilă.
  • CONFORT – Construcţiile noastre sunt creative, moderne şi smart, luminoase şi spaţioase, ce-ţi oferă o experienţă de viaţă unică.

MEConstruction este o echipă de tineri profesioniști ce te invită să descoperi şi să adopţi un nou stil de viaţă unic şi inovator. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, ne adaptăm cu ușurință necesităților tale, încercând să-ți fim alături pas cu pas în realizarea visului tău.

Prin armonia cu natura, te provocăm să-ți echilibrezi simțurile și buna dispoziție în concordanță cu mediul din care faci parte.

MEConstruction îţi pune la dispoziţie oferte adaptate cerinţelor tale la costuri accesibile. Noi suntem aici pentru tine, nu ezită să ne contactezi la nr. de telefon: 0747 573 518, e-mail: gmhromania@gmail.com sau vizionaţi site-ul nostru: www.meconstruction.ro

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...