Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

DIN DRAGOSTE PENTRU … DULCE!

În urmă cu aproape 30 de ani, DANA, a stârnit pofta de dulce a gălățenilor cu ajutorul unei  înghețate. Pentru că așa a început totul: cu o simplă dar delicioasă înghețată de casă! După patru ani, pentru că piața transmitea semnale ca ar fi nevoie de mai mult, a apărut în peisaj Patiseria Dana. Afacerea a crescut încet și frumos și mai târziu a venit simigeria, care s-a transformat destul de repede în Cofetăria DANA, pentru ca astăzi să existe un centru de evenimente la standarde înalte: Restaurantul DANA.

“Proba calității și unicității produselor noastre a fost făcută prin cererea crescută a publicului amator de dulce din Galați – Braila, ceea ce ne-a convins să investim într-un proiect de succes –  lanțul de magazine Kaufland: avem două cofetării în supermarketul de la Galați și alte două în cel de la Brăila. Secretul stă în responsabilitatea noastră, a managerilor acestei companii, responsabilitate nu doar față de client ci, în primul rând, față de cea care a fondat aceasta afacere: DANA NABERJNAI, mama mea. Respect și păstrez tradiția moștenită de la ea – am un rețetar din 1980 pe care l-am adaptat și îl folosesc în prezent, dar cred că nici un ingredient nu dă gust produselor DANA așa cum o face dragostea din familia noastră”, a declarat managerul actual al afacerii, Andreea Anghel.

Renumită pentru cozonacii delicioși, colacii, fursecurile și turtele ca la mama acasă, Cofetăria Dana a păstrat în memoria gălățenilor gusturi de odinioară. Pentru că la Dana puteți mânca pe saturate, pe lângă torturile măiestrit lucrate, Macarons sau Snikers, mai ales dulciuri de altădată: Albiniţa, Albă ca Zăpada, nuci cu cremă, faguri, caisele și piersicile copilăriei, plus savarinele și prăjitura Siret – brand de oraș.

“Urcușuri si coborâșuri sunt. Ne adaptăm continuu la gustul clienților, suntem la curent cu toate noutățile din domeniul acestei arte, a cofetăriei și patiseriei, ne instruim în permanență pesonalul. Am descoperit noi modalități de a livra acasă dulciuri, torturi, prăjituri – adică momente, senzații, bucurii – și faptul că noi contribuim la ridicarea moralului clienților noștri ne face să muncim mai cu spor. Cel mai important: am redefinit politica prețurilor, fără să facem rabat de la calitate. Nu a fost simplu: a trebuit să diminuăm cheltuielile, să oprim investițiile și să restructurăm temporar o parte din personal. Dar nu ne-am oprit, am muncit necontenit pentru a rămâne, chiar și în această perioadă, în topul preferințelor clienților”, a explicat Andreea.

Mânată de responsabilitate, Andreea Anghel se gândește cu optimism la viitor: muncește de la 16 ani, și-a văzut afacerea crescând ca un cozonac, iar milioanele de ore petrecute în hala de producție, la magazin sau la restaurant, uneori în detrimentul timpului acordat familiei, nu au fost în zadar.

“Nu e tocmai ușor: e nevoie de răbdare, de empatie și de înțelegere. Dar dacă vezi rezultatele, inima ți-e plină!”, spune Andreea. Știe că visul mamei e acum împlinit și mai știe că, prin fiica sa Alexandra, și visul său va merge mai departe. Pentru că Dana nu e o afacere, e o familie care lucrează pentru comunitate, din dragoste pentru …dulce!

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...