Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Dacă am reuşit aici, pot oriunde în lume!

Pe Daniel Baran l-am găsit la sală. În puţinul timp liber pe care îl are fie se antrenează, fie pune la punct ultimele detalii legate de noile clase de la MAXFit. Salută angajaţii, dă noroc prieteneşte cu clienţii pasionaţi de sport, care vin din tot oraşul, în primul rând, să se simtă bine şi să-şi încarce bateriile. Dan e peste tot, dă sfaturi, corectează cu o mână caldă, dar fermă, glumeşte, verifică aparatele. El este managerul MAXFit, în prezent, sala dotată, performantă cu o  variate de echipamente fitness, astfel fiind una din cea mai cautata din Galaţi, iar povestea lui Dan este una de succes.

Live MAX, be FIT!

Pare să fie deviza lui Daniel Baran, un autodidact şi un sport addict: a crescut într-un cartier dificil, unde nu prea existau alternative, aşa că a făcut sport de când se ştie. A încercat de toate: hochei, înot, dans şi coregrafie, apoi s-a apucat de sală. Intens. După ce a obţinut rezultate notabile pe propriul corp, la 23 de ani a plecat în Italia ca instructor de fitness pentru celebrul lanţ Virgin Active. În 10 ani a reuşit să cunoască toate sălile mari din Europa, cu care acum colaborează pe partea de mentenanţă şi distribuţie aparatură fitness. În prezent, Dan a făcut din sport un business, deţine MAXFit în Galaţi şi doreşte să se extindă, lucrează cu un mare re-saler de echipamente fitness din Europa, este acţionar la mai multe săli din ţară şi din străinătate. Cum a reuşit? Încercând mereu, ridicându-se după fiecare eşec, făcând el însuşi jobul pe care îl cerea de la alţii. “Am lucrat mult în străinătate, dar la un moment dat m-am hotărât să mă întorc. Ştiam sport, dar nu ştiam să administrez o afacere pe sport. Aşa că am învăţat totul de la zero. Uneori a fost greu, am pierdut bani, am luat-o de la capăt, m-am dus eu primul, în încerarea de a înţelege sistemul. Dar sportul înseamnă determinare, nu?

Acum ştiu cum se face şi cred că dacă am reuşit în România, pot oriunde în lume”, spune Dan.

Deschidere pentru schimbare

Şi pentru că ştie care e importanţa sportului mai ales în viaţa tinerilor, Dan a încercat în permanenţă să schimbe mentalităţi. Chiar şi în locuri unde acest lucru pare mai puţin posibil! A adus, pentru prima dată la Galaţi, cursurile de personal trainer. “Am format antrenori personali. Mulţi dintre cei care lucrează acum, în alte săli, sunt produsul nostru şi eu sunt mândru de asta. Au rămas oamenii pasionaţi, care au văzut dincolo de partea financiară”, explică Dan. Apoi, la MAXFit a reînviat, de câţiva ani, boxul. “Suntem singura sală privată din Galaţi unde copiii pot veni să practice box. Avem antrenori calificaţi, eu personal mă ocup ca juniorii să aibă toate condiţiile, să se simtă bine, să vină cu plăcere la antrenamente. Susţin un sport care mie, personal, nu-mi aduce nimic, dar o fac pentru tinerii Galaţiului, care trebuie să ştie că există la MAXFit cineva care îi sprijină necondiţionat. Pentru că eu cred cu toată tăria în puterea unui corp sănătos”, explică Daniel Baran.

Dacă te-ai apucat de ceva, continuă! Nu te opri când ai obosit, opreşte-te când ai terminat!

Pe viitor, Dan îşi doreşte să mai deschidă o sală în Galaţi şi să dezvolte un lanţ de francize MAXFit în ţară. “Nu va fi uşor, deja nu prea mai am timp de mine şi de familie, dar îmi place ce fac şi vreau să aduc afacerea la un alt nivel. Vreau să ajut oamenii. Avem la MAXFit o varietate de clase, facem recuperarea persoanelor cu dizabilităţi (împreună cu kinetoterapeutul), avem saună, masaj, centru de remodelare corporală, nu ne lipseşte nimic”, spune Dan. Sfaturi pentru tineri întreprinzători? “Aşteaptă-te să fii dezamăgit, să pierzi la început, dar nu renunţa, orice s-ar întâmpla. Fă-o şi pentru că alţii au spus că nu o poţi face! Şi, dacă îţi place, implică-te total!”

Dan a reuşit într-un oraş ca Galaţiul şi într-o ţară în care doar 3% din populaţia activă este educată să meargă la sală. Tu ce mai aştepţi?

Foto: Ciprian Neculai (www.ciprianneculai.com)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...