Breaking news:

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Dacă tot comanzi o pizza, comandă una cu gust!

- reclama -spot_img
0
(0)

Oricine știe că pizza e mereu o idee bună. Iar când pizza e cu gust, devine chiar o idee genială. Așa că mergi la sigur de fiecare dată cu pizza preferată de la Pizza cu Gust. Profită de serviciul de livrări la domiciliu sau oriunde te-ai afla și ai chef de o pizza savuroasă și apetisantă, pentru tine și cei dragi.

Tu ce alegi?

Pofte fără măsură, capricii excesive sau combinații inedite și surprinzătoare? Nu e nicio problemă! La Pizza cu Gust, indiferent de preferințe, găsești mereu varianta potrivită. Dacă ești adeptul rețetelor clasice, mizează pe gustul desăvârșit al variantelor populare și apreciate.

De la simpla Margherita, la pizza Diavola, Quatro Stagioni, Capriciosa, Prosciuto Funghi, Carbonara, Roma sau Quatro Formaggi, ai garanția gustului bun și surprinzător de la Pizza cu Gust. Iar dacă îți plac combinațiile deosebite, nu ai cum să nu încerci variantele speciale din meniul nostru: Chicken BBQ, pizza cu fructe de mare, Cajun Pizza, Calzone sau Kebab Pizza.

Descoperă toate opțiunile din meniu și acceptă provocarea gustului bun în combinații savuroase cu fiecare nouă comandă la Pizza cu Gust!

Alege-ți blatul favorit!

Mai mult decât atât, indiferent de sortimentul pe care îl preferi, la Pizza cu Gust îți alegi blatul exact așa cum îl dorești – subțire, pufos sau umplut cu mozzarella delicioasă pentru un plus de gust. Iar, pentru orice tip de poftă, ai pizza pe măsură, de la cea cu diametrul de 23 cm, până la cea de 50 cm, pentru pofte mari sau numai bună de împărțit cu prietenii sau familia.

La Pizza cu Gust, credem că fiecare pizza pe care o pregătim cu drag și pasiune pentru tine reprezintă o experiență culinară specială și memorabilă pe care să o savurezi întocmai după pofta inimii.

Alte bunătăți pentru tine

Nu uita să verifici și celelalte bunătăți pe care le poți comanda acum de la Pizza cu Gust, pentru un răsfăț culinar complet. Descoperă meniurile Starters Crispy, meniul Burgers sau și cel cu Paste.

Comandă acum!

Pentru că meriți să te bucuri oricând de pizza și bunătăți delicioase, comandă online pe www.pizzacugust.ro sau la telefon: 0762 860 000 sau 0763 890 000 (Galați) sau 0785 044 344 sau 0763 771 505 (Tecuci). Îți oferim livrare GRATUITĂ de luni până joi în intervalul 11:00 – 22:00 și de vineri până duminică de la 11:00 la 23:00. Comanda minimă este de 30 de lei.

Sau, vino și preia personal bunătățile comandate de la Pizza cu Gust, din Galați, pe strada Brăilei nr. 175C (lângă MC), sau din Tecuci, pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 41 (incinta hotelului Turist).

Nu vrem să îți dăm idei dar, oricum, știi deja că pizza e mereu o idee bună. Ce mai aștepți? Comandă o Pizza cu Gust!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events - pasiune pentru flori De șapte...