Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Daniela Gyorfi și fiica ei, Maria – imaginea Magazinului My Beautiful Angel din Galați

Daniela Gyorfi e mai aproape de Galați decât pare la prima vedere. În ciuda perioadei încărcate din timpul anului, plină de concerte și înregistrări la studio, plecări în străinătate și evenimente private, Daniela a găsit timp să vină în orașul de la Dunăre pentru a promova, împreună cu fiica sa, Maria, produsele magazinului My Beautiful Angel, situat în zona A-urilor din Țiglina. Am profitat de ocazie și, în timp ce Maria se poza în ținute minunate, am întrebat-o pe Daniela despre privilegiul de a fi mamă, despre lumea vedetelor și despre viitor. Așa am aflat că Daniela nu uită să fie mamă și să aibă grijă de Maria, cel mai important om din viața ei.

Un copil într-o lume magică!

Maria e un copil frumos și deloc pretențios, obișnuit deja cu lumea scenei și cu reflectoarele din platou, dar care își trăiește din plin copilăria. Când Daniela are concerte, Maria e în backstage, la emisiuni stă în regie, oamenii din televiziuni o iubesc deja și ea crește firesc în această lume a mirajului. În același timp, e ghidată tot timpul de Daniela, care întotdeauna ține să o învețe că banii se muncesc, prietenii se aleg cu grijă și viața înseamnă efort continuu. “Copilăria ei e diferită de ce am avut eu. Maria e un copil fericit, iar eu, ca mamă, mă confrunt cu lucruri noi zi de zi. Mereu învățăm câte ceva, ne bucurăm unii de alții. Poate ar trebui să o mai duc mai mult în vacanțe, dar nu pot să plec prea des, din cauza programului. Mi-aș dori să fim cele mai bune prietene, așa cum am fost eu cu mama mea. Omul care te iubește necondiționat și îți vrea în totalitate binele este părintele”, spune Daniela. Maria cochetează deja cu televiziunea și Daniela spune că, dacă va dori să îi calce pe urme, o va sprijini din tot sufletul. Deși are doar 9 ani, micuța e pasionată de haine și își selectează cu grijă ținutele. Așa că magazinul My Beautiful Angel din Galați a fost alegerea potrivită pentru cele două, în ceea ce privește hainele din sezonul rece. După ședința foto, Maria a plecat cu rochițele preferate, girate și de mama ei. “Mai avem divergențe pe jucării. Dacă ar fi după ea, și-ar lua toate jucăriile de aici. Încerc să-i explic că e deja mare și că în curând nu le va mai da atenție, dar cea care îi umple camera de păpuși și alte lucruri sunt tot eu,” recunoaște Daniela.

Fetele bune ajung în Rai, fetele rele unde trebuie!

Întrebată dacă ar fi bine ca Maria să lucreze în show-biz, Daniela a răspuns franc: “E o industrie cu bune și cu rele. Eu sper, dacă ea va alege muzica, să o impresarieze George pentru că este tatăl ei și știe ce e mai bine pentru ea. E un drum frumos și greu, cu multe tentații. Eu m-am menținut pentru că am abordat toate genurile muzicale, m-am adaptat și am înțeles că nu mai pot cânta melodiile cu care am debutat. Acum se cere altceva. Dar a fost nevoie de multă muncă. Aș fi foarte nefericită dacă ea ar devia de la aparenta normalitate din show-biz. Oricum, drumul ea și-l alege. De la noi vede și avantajele și dezavantajele”, spune Daniela.

Foto: Bogdan Dimofte (www.bogdandimofte.ro)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...