De 3 ani, „Pui la jar” de vizavi de Tribunal îți potolește foamea – Bucate proaspete, calde și gustoase

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Doar ce zici „Pui la jar” și deja îți lasă gura apă! În 3 ani de zile, de când ne îmbie, vizavi de Tribunal, cu preparate la grătar, primul fast-grill deschis în Galați ne-a făcut dependenți de bucate proapete, calde, gustoase și sănătoase, numai bune de mâncat cu poftă!

  Pentru unii gălățeni aproape că nu e săptămână în care să nu se înfrupte din delicatesele pregătite de personalul priceput de la „Pui la jar”. Că e pui frumos rumenit sau aripioare alături de garnitură sau că e o porție consistentă de cârnăciori, evident tot pe grill, orice e savurat cu poftă și împărțit cu colegii de birou, cu familia sau cu prietenii.

  „Nemaipomenit de bun”, declară cei care au rămas clienți fideli sau care vin și revin de la o mare distanță să comande o masă pe cinste. „Le gătește chiar în fața mea, pot să-mi aleg pulpele sau micii chiar de pe grătar”, spun cei care apreciază prospețimea preparatelor „Pui la jar”. Dacă e gustos, nu înseamnă că e nesănătos. Dimpotrivă, gălățenii de toate vârstele, unii chiar cu regimuri sau cu diete, aleg cu mâna pe inimă să comande de aici pentru a-și potoli foamea.

  Evident că brandul „Pui la jar” nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ba, mai mult decât atât, există deja cereri de a obține franciza pentru a aplica și alții rețeta sa de succes.
  Secretul? Nicoleta, administratorul „Pui la jar” știe că nu ar fi ajuns aici fără dedicarea personalului de la preparare, servire și comenzi și dacă nu ar fi fost o afacere de familie unde fiecare își dă interesul maxim pentru ca orice client să fie mulțumit.
  În plus, diversitatea produselor, opțiunea comenzii telefonice și, înainte de toate, calitatea serviciilor și a produselor, toate fac din „Pui la jar” prima alegere a gălățenilor!


  _______________________
  Str. Regiment 11 Siret nr. 45, vizavi de Tribunal
  Program 10,00 – 22,00
  0754.939.547.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img