Breaking news:

De ce Hygienium Optics este alegerea experților în optometrie

Bineînțeles că vederea reprezintă una din prioritățile tale când vine vorba de sănătate și e firesc să acorzi întreaga atenție tuturor factorilor care o influențează. Stabilirea unui diagnostic corect, alegerea ochelarilor potriviți și purtarea optimă a acestora sunt doar câteva dintre punctele cheie ce asigură starea de bine și confort a vederii tale. Totodată, îngrijirea și menținerea în stare optimă de funcționare a lentilelor reprezintă o prioritate în rutina ta zilnică de întreținere și purtare a ochelarilor. De aceea este deosebit de important să ai la îndemână o soluție de curățare eficientă. Află de ce Hygienium Optics este alegerea experților în optometrie.

Curățare rapidă și eficientă cu Hygienium Optics

Ochelarii tăi sunt mai mult decât o simplă necesitate. Pe lângă faptul că îți facilitează și îmbunătățesc toate aspectele legate de competența vederii, ei au devenit, totodată, o extensie a personalității și propriului tău stil. E firesc, așadar să îți dorești să te bucuri de ei în condiții de maximum confort și eficiență.

Având în vedere toate aceste considerente – și nu numai – Anamaria Nichitov, Specialist Optometrist și Administrator la Terra Optic, explică de ce Hygienium Optics oferă toate beneficiile în ceea ce privește curățatrea și întreținerea ochelarilor și de ce recomandă întotdeauna pacienților această soluție.

În primul rând, Hygienium Optics curăţă lentilele ochelarilor în mod foarte facil și rapid, acționând eficient, dar totuși cu blândețe. Astfel, soluția degresează suprafața lentilelor, însă nu afectează în niciun fel structura sau tratamentele acestora. În plus, Hygienium Optics se remarcă printr-un excelent efect antistatic, reușind, astfel, să țină la distanță particulele de praf. La fel de important este și faptul că Hygienium Optics nu lasă urme și nu afectează deloc lentila.

Folosește corect și cu încredere soluția Hygienium Optics

Bucură-te de toate beneficiile de îngrijire și curățare în detaliu a ochelarilor, folosind cu încredere Hygienium Optics. Pentru rezultate optime, Anamaria Nichitov, Specialist Optometrist la Terra Optic, recomandă parcurgerea următorilor pași:

– se pulverizează Solutia Hygienium Optics pe ambele fețe ale lentilelor
– se utilizează o lavetă din microfibră pentru a înlătura petele și spray-ul de curățare.

Se recomandă folosirea lavetei din microfibră deoarece este realizată dintr-un material moale și fin, care nu zgârie suprafețele lentilelor și nu afectează tratamentele acestora.

Eficacitatea soluţiei Hygienium Optics se datorează faptului că are la bază o formulă superioară şi eficientă pentru curățarea specifică a suprafețelor din sticlă.

Protejează și curăță ecranele cu Hygienium Screen

Deopotrivă, ecranul laptopului tău, al monitorului, scannerului sau altui tip de echipament de birou și uz casnic necesită igienizare eficientă, dar și grijă, datorită suprafețelor delicate, ce trebuie protejate în timpul curățării. Alege soluția Hygienium Screen, special concepută pentru îndepărtarea prafului, a grăsimilor, precum și a altor murdării tipice de pe suprafețele de sticlă.

Hygienium Screen curăță eficient dar nu lasă urme și nici nu zgârie și nu afectează suprafețele sensibile ale ecranelor.

Găsește și tu gama completă Hygienium și achiziționează produsele preferate de pe www.lolliboni.com!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...