Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Cum asiguri siguranță sanitară maximă în locațiile HoReCa

Să te poți bucura de gustul mâncării preferate și să împarți momentele de răsfăț alături de cei dragi nu trebuie să fie un privilegiu, ci o premisă a normalității, bazată pe principiile responsabilității, chiar și în această perioadă. Fiind pe deplin conștient de acest aspect, managerul Blue Aqua, Sorin Drăgan, dezvăluie cum reușește să asigure toate condițiile de siguranță sanitară și igienă esențiale și necesare bunăstării clienților în decursul pandemiei.

Totodată, el precizează care sunt produsele cheie de igienă care au reprezentat aliatul de nădejde în menținerea unui climat sănătos, sigur și calitativ, în această perioadă, pentru beneficiul suprem al clienților locațiilor pe care le administrează. Descoperă și tu cum asiguri siguranță sanitară maximă în locațiile HoReCa.

Restaurantele Blue Acqua mențin siguranța sanitară a locațiilor cu Hygienium!

Produsele Hygienium se bucură de o versatilitate aparte, prin acoperirea unei game largi de utilizare, susținând, astfel, respectarea tuturor măsurilor igienice-sanitare, în orice domeniu. Restaurantele Blue Aqua, precum și celelalte locații din Galați, Iași și Constanța, gestionate de către Sorin Drăgan, beneficiază de calitatea produselor Hygienium, oferind clienților garanție sanitară pe toate planurile.

Fie că este vorba de pregătirea mâncărurilor delicioase, a cocktailurilor preferate, de curățenia la bancul de lucru, la bar, în bucătărie sau oriunde în locație, produsele Hygienium asigură siguranță sanitară de excepție, pentru ca fiecare client să se bucure, în voie, de momentele preferate.

Soluții speciale pentru orice utilizare din domeniul HoReCa

Producător pe plan local, Hygienium oferă o varietate de soluții pentru fiecare segment al industriei HoReCa. Printre cele utilizate des se numără soluția pentru multisuprafețe Hygienium, săpunul lichid neutralizator de mirosuri Hygienium, detergentul de vase cu dezinfectant Hygienium, prosoapele de hârtie, gelul dezinfectant și Kitul Protectiv Hygienium.

Soluția pentru multisuprafețe Hygienium este un produs deosebit de util și eficient, cu acțiune dezinfectantă, care se adresează curățării spațiilor. Cu o largă acoperire, această soluție este potrivită pentru igienizarea riguroasă a spațiilor publice/ private, pentru suprafețele si obiectele sanitare (robineți, dușuri, toalete etc.).

Soluția este disponibilă în cantități diferite, în funcție de necesitate, cu gramaje ce variază de la 500 ml la 5 l și se utilizează doar sub formă diluată, nefiind destinată aplicării directe la oameni sau animale.

Săpunul lichid neutralizator de mirosuri Hygienium se remarcă printr-o formulare inovatoare, ce combină efectul de îngrijire cu puterea de a curăța mâinile, inhibând mirosurile neplăcute. Este eficient în eliminarea disconfortului olfactiv creat de ceapă, usturoi, pește sau a altor tipuri de mâncare ce lasă un miros impregnant pe mâini și ustensile. Pe lângă proprietățile de inhibare a mirosurilor, săpunul lichid are, bineînțeles, și efect secundar antibacterian.

Detergentul de vase cu dezinfectant Hygienium este un detergent de vase cu adevărat eficient întrucât nu doar curăță și degresează vasele, ci le și dezinfectează. Detergentul de vase are atât efect bactericid, cât și fungicid. Acesta este recomandat pentru utilizare în unitățile în care, pe lângă îndepărtarea unei cantităţi însemnate de uleiuri şi grăsimi, se impune şi dezinfectarea vaselor: unităţi de alimentaţie publică, cantine, unităţi sanitare, grădinițe, creşe, etc.

Prosoapele de hârtie Hygienium din gama profesională se prezintă într-o multitudine de variante, pentru fiecare tip de necesitate și utilizare: prosop bucătărie Hygienium profesional 150 m, 2 straturi, prosop de bucătărie Hygienium profesional 78 m, 2 straturi, prosop bucătărie Hygienium profesional 88 m, 2 straturi. Totodată, Gama Decor include: prosop bucătărie Hygienium decor 78 m, 2 straturi, prosop bucătărie Hygienium decor 2 x 36 m, 2 straturi.
Toate variantele de prosoape de bucătărie Hygienium sunt produse din celuloză 100% și oferă o mare putere de absorbție.

Kitul Protectiv Hygienium este compact, deosebit de practic, oriunde și oricând, putând fi utilizat cu ușurință, în orice situație. Acesta include: mască de protecție reutilizabilă, șerveţele umede dezinfectante Hygienium 15 bucăți, gel dezinfectant Hygienium 50 ml și mănuși de unică folosinţă negre, din nitril.

Gelul dezinfectant Hygienium se remarcă, în primul rând, printr-un puternic efect bactericid și virucid. Este, deci, ideal pentru dezinfectare și nu necesită folosirea suplimentară a apei și a săpunului. Totodată, formularea gelului dezinfectant Hygienium are la bază ingrediente precum glicerina și extractul de aloe vera, care ajută la hidratarea și catifelarea mâinilor. Astfel, produsul curăță delicat și lasă, totodată, o senzație revigorantă și plăcută.

Toate produsele DEZINFECTANTE Hygienium sunt avizate de Ministerul Sănătății, sunt produse în România, deosebit de simplu de folosit, mereu accesibile și la îndemână. Mai ales acum, este important să ne unim eforturile pentru implicarea activă în menținerea unei comunități sigure, iar Blue Aqua a ales Hygienium pentru a asigura clienților siguranța necesară în locațiile proprii.
Găsește și tu gama completă de produse Hygienium și achiziționează produsele dorite de pe www.lolliboni.com!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...