Breaking news:

De ce îți dorești un expert în catering?

În orice aspect al vieții noastre, încrederea este primordială, reprezintă pilonul care consolidează și guvernează cu succes relațiile interumane de orice natură și colaborările de toate tipurile. Astfel, este de la sine înțeles că și atunci când vine vorba de serviciile la care apelezi, vrei să te bazezi pe încredere, cu încredere, pe calitate și expertiză la standarde înalte. Cu precădere când este vorba de alimentație, un aspect esențial al existenței noastre, ai nevoie să știi că poți să contezi pe servicii de catering de calitate. Tocmai de aceea te invităm să cunoști Expert Catering – expertul în servicii de catering, la care poți să apelezi cu încredere de fiecare dată.

De ce îți dorești un expert în catering?

Pentru că atunci când vine vorba de calitate, Expert Catering nu face rabat de la standardele cu care și-a obișnuit deja clienții. Mizând pe mâncare gătită natural, după rețete proprii, verificate și confirmate de clienți în decursul experienței de peste 8 ani în furnizarea de servicii dedicate de catering, totul este pregătit cu grijă, fără utilizarea de potențiatori, amelioratori sau alte adaosuri.

Pornind de la o atentă selecție a componentelor folosite, printr-un proces temeinic de aprovizionare zilnică, ingredientele proaspete și naturale se transformă în bunătăți dorite zi de zi de cei care cunosc și se bucură deja de gustul și savoarea specifice bucatelor Expert Catering.

Acest fapt este confirmat inclusiv de multitudinea de clienți deserviți în prezent de Expert Catering, ce variază de la firme gălățene, șantiere, birouri, până la grădinițe și afterschooluri.

Meniul Zilei Expert Catering, variat și accesibil de fiecare dată

Desigur că Meniul Zilei reprezintă varianta ideală de a-ți asigura o masă gustoasă, consistentă și sănătoasă ori de câte ori ai nevoie. Iar Meniul Zilei Expert Catering se remarcă prin accesibilitate, dar și prin varietate, la prețul de 18 lei (sau 19 lei în zilele de joi, când meniul oferă ciorbă de burtă). Combinațiile sunt mereu altele, meniul este diferit în fiecare zi, în fiecare săptămână, tocmai pentru a asigura varietate și plus de gust la fiecare nouă comandă.

Ce mai aștepți? Comandă și tu și bucură-te de serviciile Expert Catering!

Încearcă și convinge-te și tu de ce și în materie de catering este cel mai bine să te bazezi pe calitate, experiență și încredere. Comandă acum și profită de programul de luni până vineri, de la ora 09:00 la 15:00. În plus, când comanzi 3 meniuri sau atunci când comanda ta însumează minimum 50 de lei, beneficiezi de livrare gratuită.
Contactează-ne telefonic sau pe WhatsApp la numărul: 0740 211 303 sau online, pe www.expert-catering.ro
Comandă și tu și bucură-te de serviciile Expert Catering!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...