Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De ce să îți iei o bicicletă? Vino la Hervis Sport Brăila Mall să te convingi!

Dacă vrei să-ți menții corpul într-o formă armonioasă şi încă nu ştii ce sport ţi se potriveşte, o opţiune benefică pentru tine este mersul pe bicicletă.

Fiind o activitate pe placul tuturor, pedalatul pe două roţi oferă o libertate de mişcare, ajutând la dezvoltarea muşchilor.  Într-o oră de pedalat poți da jos între 400 și 1000 de calorii, în funcție de intensitatea cu care pedalezi și greutatea pe care o ai.

Dar te-ai gândit vreodată care ar fi motivele pentru care să-ţi achiziţionezi o bicicletă?

Hervis Sport Brăila Mall

La Hervis Sport din Brăila Mall poți alege din zeci de modele de biciclete care să se potrivească stilului tău de viață, dar și bugetului. Îți prezentăm patru motive pentru care să-ți achiziționezi o bicicletă de la Hervis Sport.

  1. Alege să devii eco. Dacă tot ai auzit în ultimul timp vorbindu-se despre modul „eco” din jurul tău, poţi să fii sigur de faptul că acest trend este în creștere, așa că ar fi benefic atât pentru tine cât și pentru cei de lângă tine să protejezi planeta folosind bicicleta în detrimentul mijloacelor de transport cu combustibil.
  2. Economiseşti bani. Dacă te decizi să investeşti o sumă de bani într-o bicicletă, află că poţi recupera investiţia într-un timp relativ scurt. Pentru că astfel, nu vei mai folosi autoturismul care necesită în permanenţă alimentarea cu combustibil.
  3. Timpul de deplasare poate fi mai scurt. Dacă până acum nu ai încercat asta, fă un exercițiu de imaginație și compară timpul petrecut în trafic cu cel petrecut pe bicicletă. Cu siguranță vei rămâne uimit. De exemplu, în orele de vârf poţi ajunge chiar şi de 4 ori mai repede prin nebunia din trafic la destinaţia dorită.
  4. Eviţi o viață sedentară. Cu toții știm că sedentarismul reprezintă o mare problemă a multora dintre noi în ziua de astăzi. De aceea, bicicleta te poate ajuta să rămâi mereu în formă. Ai nevoie de câteva ore de pedalat pe săptămână ca să fii antrenat suficient. Vei observa astfel că psihicul tău va fi mai ridicat decât de obicei după o plimbare cu bicicleta.

Pregăteşte-te şi tu să transformi această vară într-o poveste de neuitat! Petrece timp în aer liber şi simte puțină adrenalină, cu o plimbare pe două roți. Pedalează spre aventură cu bicicletele de la Hervis Sport din incinta Brăila Mall!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...