Breaking news:

Tendinţele sezonului cu Various Brands și Sport Vision din Brăila Mall

Devenit un factor foarte important în fashion, stilul sport începe să prindă din ce în ce mai mult contur. Acesta nu mai este destinat doar activităților fizice ale profesioniștilor sau amatorilor. Hainele sport se pot încadra perfect într-un stil vestimentar, reprezentând o persoană activă, energică, practică și stăpână pe sine, fără complexe și care știe ce vrea.

Mai nou, dorința celor care pășesc în sala de fitness nu mai este doar de a fi fit, ci și stylish.

Iar în sezonul de vară 2022 lejeritatea şi simplitatea reprezintă principalele avantaje ale tendinţelor sport. Acest stil fashion îi acordă încredere oricărei femei pentru a se simți confortabil în orice moment al zilei atunci când iese pe stradă.

O ținută de la Sport Vision

În ultima vreme, moda athleisure este pe val și nu mai este niciun secret că tuturor le place să se simtă comozi. Un astfel de outfit sport oferă o libertate de mișcare de neegalat față de alte stiluri vestimentare. De aceea, o ținută de la Sport Vision oferă întotdeauna exact ceea ce aveți nevoie.

Pentru că anul acesta, culoarea Pantone a fost declarată movul denumit Veri Peri, stilul sport a adoptat cu brațele deschise acest element principal, emanând și mai mult bucuria și culoarea. Și verdele este vedeta sezonului, alături de fucsia, dar nici portocaliul nu este de neglijat.

Vara aceasta la Various Brands

Indiferent de încălţămintea sau îmbrăcămintea pe care o doriți în garderobă, dacă iubiți să faceți mișcare sau doar preferați ținutele comode, vara aceasta la Various Brands din Brăila Mall puteți alege dintr-o multitudine de modele. Cu siguranță vă veți regăsi în fustele și rochiile sport, scoțând în evidență determinarea dovedită în sala de fitness și nu numai.

Așadar, dacă sunteți genul de persoană pasionată de modă și vreți să fiți mereu la curent cu tendințele din moda sportului, tot ce aveți de făcut este să vă alegeți câteva piese vestimentare care să se potrivească tipului vostru de siluetă, să aibă culori care să se potrivească tonului pielii, pentru ca în final să puteţi combina piesele vestimentare între ele.

Nu e nevoie de multe haine ca să fiți la modă. Aveți nevoie doar de hainele potrivite în combinațiile potrivite și de câteva accesorii mereu la îndemână, care să fie în tendințe actuale de sezon.

Pe toate le găsiți cu siguranţă în magazinele Sport Vision şi Various Brand din Brăila Mall!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

1 / 5. voturi: 1

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...