Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

De la 1 iunie, Marili revine pe scenă pentru toți copiii

Cât de mult v-au lipsit distracția, relaxarea, prietenii și petrecerile în ultimul an? Cât de banale vi se păreau toate acestea înainte? Cât de des mergeați cu cei mici la petreceri aniversare? O pauză e bine venită întotdeauna, mai ales pentru a realiza cât de importantă este viața socială și timpul liber în compania celor dragi.

O pauză de 15 luni a fost și la Marili, trupa de animație pentru copii ce oferea momente artistice, spectacole, entertainment și educație non-formală pentru pitici și părinți. De la 1 Iunie, aceștia își vor relua activitatea, cu pași mărunți, ca acum 7 ani, la începuturi, dar cu multe de oferit. Cu un bagaj important de experiență, muzică pentru copii, momente artistice deosebite, spectacole de neuitat, ei pot poposi la evenimentele tale.

 

Ilioara Arbune, coordonatoarea echipei Marili ne povestește:

„Perioada aceasta grea prin care am trecut cu toții ne-a adus și lucruri bune. Am petrecut timp mai mult acasă, locul în care poate, ajungeam doar să ne odihnim, i-am cunoscut mai bine pe copiii noștri, văzându-i în permanență, am depășit împreună obstacole, ne-am încurajat, ne-am bucurat atunci când ne-am revăzut, am realizat cât de importante sunt anumite obiceiuri sănătoase. Suntem entuziasmați de acest moment, iar eu îl privesc ca pe un nou început.

În perioada ce sperăm cu toții să ajungă cât mai repede la final, am creat texte, am compus melodii, a apărut personajul Dodoroni, imaginea companiei noastre, care deja se bucură de celebritate în rândul celor mici, am realizat un program online cu ajutorul căruia am ajuns în casele copiilor de oriunde din lume, am susținut și împărtășit experiența în ceea ce privește jocurile, cu cadrele didactice din țară, pentru a sprijini procesul școlii online.

Tot în această perioadă am înțeles că oamenii sunt extrem de puternici și cu cât obstacolul de depășit este mai mare, cu atât o forță interioară ne sprijină să trecem peste. Suntem bucuroși să ne putem întoarce acolo unde ne este locul, în mijlocul petrecerilor colorate, pe scenă, înconjurați de copii și de familiile acestora.

Rezervările se fac în continuare pe adresa noastră contact@marili.ro ori la numărul de telefon 0746 589 060. Noi personaje au poposit la Marili, iar momentul cu ursitoarele se pregătește să fie cu totul deosebit.

Puteți urmări activitatea noastră pe www.marili.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MariliGalati Vă mulțumim că ne-ați așteptat!“

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...