Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

De vineri, în Grădina Publică, noi biciclete gratuite în proiectul Hygienium Bike

După ce, anul trecut, Asociația gălățeană Gloria Education a deschis primele puncte de închiriere gratuită de biciclete din Galați, pe Faleza Inferioară și la Trei Star, vineri, 21 mai, s-a inaugurat un nou astfel de punct în proiectul de succes „Hygienium Bike”.

Astfel, iubitorii de mișcare și toți cei care doresc să practice acest sport au fost invitați vineri, în Grădina Publică, de unde și-au putut prelua una dintre cele 15 biciclete destinate adulților sau copiilor.

Deschiderea oficială a punctului „Hygienium Bike” din Grădina Publică Galați a avut loc alături de partenerii proiectului, reprezentanții Primăriei Municipiului Galați, iar imediat gălățenii de toate vârstele au fost invitați să încerce noile biciclete de oraș puse la dispoziție în mod gratuit de Gloria Education Found.

Ca și la punctul de la Trecere Bac, vor avea nevoie doar de actul de identitate pentru a se plimba în voie, pe două roți, timp de 2 ore, în Grădina Publică sau în afara ei. Punctul de preluare și de primire se află în zona Fântânii Arteziene și va fi deschis pe toată durata verii.

Punctul de închiriere de pe Faleza Inferioară (la Trecere Bac), unde sunt disponibile 6 biciclete pentru copii și alte 6 pentru adulți, este deschis între orele 6,30 – 21,00. În Grădina Publică urmează să fie stabilit un program în funcție de nevoile celor care doresc să le închirieze.

Nu uitați că pentru bicicleta preluată primiți și echipament complet de protecție (cască, genunchiere, cotiere), mai ales că inițiatorii și-au dorit să promoveze acest tip de mișcare în special în familiile cu copii. În plus, trebuie să știți că toate cele 27 de biciclete disponibile pe Faleză și în Grădina Publică sunt dezinfectate după fiecare utilizare, bineînțeles cu produsele marca Hygienium. De asemenea, pentru optima funcționare sau pentru reparații la nevoie, acestea sunt întreținute la unul dintre service-urile de profil din oraș.

Oana Crețulencu, cea care coordonează Fundația Gloria Education, menționează că, alături de municipalitate se gândesc să deschidă în oraș și un al patrulea punct „Hygienium Bike”, într-un loc ce va fi ales în funcție de cerințele iubitorilor mersului pe două roți.

Astfel, cu trei puncte de închiriere în mod gratuit a bicicletelor, Galațiul intră în rândul orașelor civilizate, unde cetățenii au alternative eco, sănătoase și necostisitoare de petrecere a timpul liber. Toate grație implicării echipei Gloria Education Found și a proiectului de succes „Hygienium Bike”!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...