Breaking news:

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

De vineri, în Grădina Publică, noi biciclete gratuite în proiectul Hygienium Bike

- reclama -spot_img
0
(0)

După ce, anul trecut, Asociația gălățeană Gloria Education a deschis primele puncte de închiriere gratuită de biciclete din Galați, pe Faleza Inferioară și la Trei Star, vineri, 21 mai, s-a inaugurat un nou astfel de punct în proiectul de succes „Hygienium Bike”.

Astfel, iubitorii de mișcare și toți cei care doresc să practice acest sport au fost invitați vineri, în Grădina Publică, de unde și-au putut prelua una dintre cele 15 biciclete destinate adulților sau copiilor.

Deschiderea oficială a punctului „Hygienium Bike” din Grădina Publică Galați a avut loc alături de partenerii proiectului, reprezentanții Primăriei Municipiului Galați, iar imediat gălățenii de toate vârstele au fost invitați să încerce noile biciclete de oraș puse la dispoziție în mod gratuit de Gloria Education Found.

Ca și la punctul de la Trecere Bac, vor avea nevoie doar de actul de identitate pentru a se plimba în voie, pe două roți, timp de 2 ore, în Grădina Publică sau în afara ei. Punctul de preluare și de primire se află în zona Fântânii Arteziene și va fi deschis pe toată durata verii.

Punctul de închiriere de pe Faleza Inferioară (la Trecere Bac), unde sunt disponibile 6 biciclete pentru copii și alte 6 pentru adulți, este deschis între orele 6,30 – 21,00. În Grădina Publică urmează să fie stabilit un program în funcție de nevoile celor care doresc să le închirieze.

Nu uitați că pentru bicicleta preluată primiți și echipament complet de protecție (cască, genunchiere, cotiere), mai ales că inițiatorii și-au dorit să promoveze acest tip de mișcare în special în familiile cu copii. În plus, trebuie să știți că toate cele 27 de biciclete disponibile pe Faleză și în Grădina Publică sunt dezinfectate după fiecare utilizare, bineînțeles cu produsele marca Hygienium. De asemenea, pentru optima funcționare sau pentru reparații la nevoie, acestea sunt întreținute la unul dintre service-urile de profil din oraș.

Oana Crețulencu, cea care coordonează Fundația Gloria Education, menționează că, alături de municipalitate se gândesc să deschidă în oraș și un al patrulea punct „Hygienium Bike”, într-un loc ce va fi ales în funcție de cerințele iubitorilor mersului pe două roți.

Astfel, cu trei puncte de închiriere în mod gratuit a bicicletelor, Galațiul intră în rândul orașelor civilizate, unde cetățenii au alternative eco, sănătoase și necostisitoare de petrecere a timpul liber. Toate grație implicării echipei Gloria Education Found și a proiectului de succes „Hygienium Bike”!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events - pasiune pentru flori De șapte...