Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu care reușit Geanina Voicu să se facă remarcată în industria frumuseții. Povestea începuturilor ați cunoscut-o într-un alt interviu Urbania, în care am vorbit despre primul ei business – ClassiQ Boutique, un brand local ce a surprins prin calitate și stil. Trei ani mai târziu, a inițiat un proiect stradal, de tip fashion outlet, care îmbină diversitatea și eleganța pieselor vestimentare. Astăzi, cele opt outleturi bucură nu numai gălățenii, rețeaua de magazine fiind extinsă și în proximitatea orașului de la Dunăre, la Tulcea, Tecuci și Constanța.

Ambiția Geaninei Voicu este o dovadă că dorința, combinată cu o viziune clară și muncă asiduă, se reflectă în rezultate frumoase și de durată. Iar pentru că pasiunea ei pentru domeniul frumuseții a rămas neschimbată în timp, Geanina s-a hotărât să demonstreze că poate oferi servicii de calitate și echipamente de ultimă generație și în industria de beauty.

„Totul a început când am deschis Outletul Velvet în Țiglina I. Mi-a plăcut atât de mult clădirea, încât am zis că o să fac la etajele superioare o clinică de beauty. Începusem un proiect pe fonduri, care nu s-a materializat, dar ideea mi-a rămas și într-o zi am plecat în Austria după aparate. Așa a fost adusă la Galați sauna cu infraroșu Geoway, care le ajută pe doamne și domnișoare să slăbească în timp record, cu rezultate pe termen lung, dar și criocamera electrică, o capsulă, practic, în care intri și îți dai restart întregului organism. Și așa a apărut la Galați Be Slim Body Care, un loc minunat, situat la etajele I și II ale clădirii unde aveam deja magazinul, locul de răsfăț pentru  femeile care doresc să se mențină fit, tinere și frumoase”, spune Geanina.

Tot ea povestește cum a mers la Londra și în Turcia pentru a aduce la Galați aparatură performantă pentru slăbire, epilare definitivă și lifting non-invaziv. Astfel, la Be Slim Body Care, performanța este un scop, iar frumusețea – sculptată cu grijă și dedicare. Serviciile clinicii sunt variate și se bazează pe tehnologii avansate, de la procedurile de presoterapie și crioterapie, până la ședințele de remodelare corporală, drenaj limfatic și tratamente faciale. Geanina explorează în mod constant metode eficiente și sigure, participă la traininguri, se duce la târguri de profil, colaborează cu medici pe partea de imagistică și dermatologie. Dovadă că atunci când îți place ce faci, nu obosești și nu simți că depui efort!

Geanina Voicu are, la acest moment, în grijă, aproape 30 de angajați și jonglează cu timpul pe care încearcă să-l împartă în mod egal, între afacere și viață personală. Businessul ei nu este doar despre produse sau vânzări, ci despre un drum plin de vise și determinare.

„Am învățat din fiecare eșec și am vrut mereu să mă autodepășesc. Sunt o fire dinamică, dar cred că nici nu poți fi altfel în vremurile pe care le trăim”, spune aceasta.

Și dacă există un secret al oamenilor de succes, Geanina ni l-a împărtășit: „să mergi înainte, să nu te oprești. Să te educi și să încerci să faci bine și celorlalți. Să nu uiți niciodată de unde ai plecat și să nu fii egoist. Să faci ce îți place, bine și constant, încercând, totodată, să te bucuri și de viață”. Aceasta este povestea afacerilor născute din pasiune și transformate într-o adevărată misiune: aceea de a aduce zâmbete pe chipurile celor care îți trec pragul!

 

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.7 / 5. voturi: 7

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...