Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila Mall: la mixul de chiriasi se adaugă pe listă: Starbucks®, brandul de cafea atât de iubit, popular și apreciat în întreaga lume.

Această veste îi va încânta, cu siguranță, pe toți iubitorii de cafea și nu numai. Pentru că Starbucks înseamnă mai mult decât savurarea cafelei de calitate. Starbucks este locul unde te simți de fiecare dată special. Este un spațiu gândit întocmai pentru conexiune, socializare, pentru conversație și pentru a crea un sentiment de comunitate. Starbucks celebrează cafeaua de calitate şi tradiţia sa bogată, dar, dincolo de acest aspect, cultivă şi sentimentul de apartenenţă la o comunitate.

Este adevărat că în centru experienței Starbucks se află cafeaua, cu pasiunea, dragostea și bucuria dedicate pregătirii și servirii acesteia, insă, băuturile artizanale, gustările sau dulciurile preparate din ingrediente delicioase completează, cu fiecare ocazie, meniul și oferta Starbucks. Aceasta este în permanență diversificată și actualizată, cu specialități de sezon, pentru ca tu să te bucuri mereu de o experiență desăvârșită.

Situată pe intrarea principală Carrefour și beneficiind de un spațiu generos și primitor, inclusiv terasă, cafeneaua Starbucks din cadrul Brăila Mall te așteaptă cu delicioasele sortimente de cafea consacrate, dar și cu noutățile de iarnă, numai bune de savurat împreună cu prietenii.

În plus, locația nou deschisă la Brăila Mall beneficiază de un nou concept Starbucks, precum și de o nouă tehnologie utilizată în cafenelele lor.

Într-o atmosferă relaxantă, plină de răsfăț, armonie și energie pozitivă, momentele petrecute aici sunt menite să inspire şi să ofere un strop de evadare din cotidian, pas cu pas, prin fiecare ceaşcă de cafea servită.

Fie că este vorba de cafeaua de dimineață, de un răsfăț în miezul zilei sau când simți nevoia unui răgaz, la Starbucks vei găsi mereu ceva pe măsură. Și vei dori să revii pentru a te bucura de o atmosferă primitoare şi de o minunată ceaşcă de cafea, prăjită şi filtrată cu pricepere și care – nu în ultimul rând – poartă numele tău.

Dacă nu ai experimentat încă plăcerea acelui moment când comanzi și primești o cafea de la Starbucks, acum e momentul potrivit, în noua locație de la Brăila Mall. E timpul să descoperi bucuria de a savura și împărtăși savoarea cafelei preferate Starbucks! Astfel, vei afla cum o ceașcă de cafea poate da tonul unei zile reușite!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...