Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la Vocea României, la Vocea Galațiului – Cristina Vasopol!

Cristina Vasopol are doi copii, o carieră de invidiat și un nume cunoscut, în urma participării la Vocea României. E solistă a Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galați, susține spectacole în toată țara și coordonează (împreună cu Valentin Vasopol) o Școală de Canto intitulată CrissMusic Canto School. Are propriul band – Jampa Orchestra – cu care cântă live și o mulțime de planuri pe care a dorit să ni le împărtășească.

Cum te-a influențat/ schimbat Vocea României?

Vocea României mi-a oferit posibilitatea de a cunoaște oameni de muzică, de a cântă alături de ei și mai ales de a apărea pe sticlă. Am avut sentimente care nu se pot descrie în cuvinte, emoții și lacrimi de bucurie, lucruri pe care nu le pot uita prea curând! Am primit încurajări și susținere de la oameni din toată țara, asta nu se întâmplă în fiecare zi!:)

Viața mea după Voce a fost un vis, un vis împlinit, un vis care continuă…

Imediat după ce am născut – eram însărcinată când am participat la show – am început activitatea artistică și la Teatrul Muzical unde am intrat în spectacolul-premieră “Amor cu parfum de altădată”, în regia lui Octavian Jighirgiu.

Ești profesor și artist, ai propriul band, ai concerte și spectacole, dar te ocupi și de tinerele talente de la școala ta de canto. Cum reușești să faci față ritmului?

Într-adevăr, ritmul în care trăiesc este unul alert. Încerc să fac lucrurile să meargă cât mai eficient posibil, din prima! Dăruirea mea în activitățile pe care le am este totală! Recunosc, mai am momente de oboseală, însă mă ajut cu vitamine și cu exerciții fizice la sală!

Ce le insufli tinerilor talentați din Galați pe care tu îi pregătești la CrissMusic Canto School?

Încerc, atât eu cât și soțul meu, Valentin, să le valorificăm la maximum talentul pe care-l au de la Dumnezeu. Apoi le spun că noi, artiștii, avem posibilități extraordinar de mari să cultivăm binele și frumosul, să transmitem mesaje de impact și să devenim noi înșine mai buni!

Mai are timp Cristina Vasopol să fie și mamă și femeie?

Mă străduiesc! Viața m-a învățat să prețuiesc timpul, mai ales cel petrecut în familie…

Sunteți o familie de artiști. Soțul tău, Valentin Vasopol e, de asemenea, o mare voce. Cine cântă mai tare acasă: Cristina sau Valentin? Și cum vă susțineți reciproc în carieră?

Cu certitudine soțul meu cântă mai tare decât mine, în sensul că are mult mai mult volum în voce, însă hotărârile în casă, cele importante, le luăm împreună! Soțul meu este tenor la Teatrul Muzical, probabil că l-ați văzut în multe spectacole (Contesa Marița, Silvia, Amor cu parfum de altădată-spectacol în care jucăm și cântăm împreună). Suntem împreună și acasă și la școala de canto și la teatru! Suntem binecuvântați din acest punct de vedere! În plus, am avut câteva evenimente private unde am cântat împreună și a fost minunat!

Ce planuri ai după ce trecem de această perioadă delicată?

Îmi doresc să scoatem micii artiști de la CrissMusic pe scene, la concursuri, la televiziuni atât în țară cât și peste hotare, îmi mai doresc ca proiectul Jampa Orchestra să strălucească. Această trupă cu oameni de muzică dornici să cânte și să se dăruiască, îmi aduce una din cele mai mari împliniri profesionale: aceea de a cânta cu trupa 100% live. Îmi mai doresc să fiu sănătoasă să pot face tot ce mi-am propus!

O urare pentru publicul gălățean!

Urez publicului gălățean să se bucure de viață, să se ferească de stres și să se hrănescă spiritual! Asta înseamnă că îi aștept pe toți la teatru și la spectacole după ce trecem peste această perioadă dificilă!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...