Candy Pet Studio – și câinele tău va zâmbi, fericit!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Știu că îl iubiți, pentru că le aduceți, de fiecare dată, ceva bun, îl plimbați prin parc și îl lăsați să vă guste cafeaua. Și totuși, pentru cei care vor să le arate prietenilor lor necuvântători că sunt topiți după ei, există, în Galați, Candy Pet Studio. Un loc unde patrupedele se vor simți răsfățate și iubite. Aici, câinii pot beneficia de spălat, tuns, tratamente speciale pentru blană și pernițe, curățat urechiușe, își pot îngriji unghiile, ba chiar își pot împrospăta respirația.

  Salonul e pentru VIP-uri, așa că personalul e pregătit să execute  interesante tunsori: de show sau coafuri speciale, însă atunci când simt nevoia să fie alintați, câinii pot trece pe la salon pentru un simplu periaj sau pentru descâlcirea blăniței.

  “Afacerea a pornit din pasiunea mea pentru animale. Am și eu un prieten necuvântător și am făcut cursuri speciale ca să aflu cum să îl îngrijesc.

  Acum știu că periajul e  important pentru el și că o blăniță neaerisită poate duce la boli de piele”, a declarat Andreea Petic, managerul Salonului canin Candy Pet Studio. Toate produsele de îngrijire folosite la salon sunt profesionale, din extracte naturiste, iar salonul este dotat cu echipamente de ultimă generaţie. Patrupedele sunt uscate cu un uscător special, care le suflă și evaporă apa din blăniță.

  Candy Pet Studio are adresă de facebook și un număr de telefon unde puteți face programări. “Iubitorii de animale știu deja că îngrijirea părului are o serie de avantaje: se elimină firele de păr moarte, se activează circulația sangvină la nivelul pielii, se stimulează secreția de sebum, se pot descoperi mai ușor leziuni ale pielii. Vă așteptăm la Candy Pet Studio ca să le arătați celor mai buni și fideli prieteni ce este fericirea!”

  Candy Pet Studio, str. Roșiori nr. 2,
  Bl. BR2, lângă Curățătoria Greenline
  Programari: 0756.686.433

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img