Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Definește orice ținută cu stilul special Baby Club

Stilul nu are vârstă iar obiceiurile bune și sănătoase se cultivă de la vârsta cea mai fragedă. La Baby Club știm că pasiunea pentru frumos crește odată cu timpul și înțelegem cât de important este ca cei mici să se exprime liber și să se simtă în elementul lor. Iar stilul și ținutele copilului tău reprezintă o marcă a propriei personalități care, pe lângă toate celelalte aspecte, contribuie la crearea unei imagini complete, care să îl definească, să i se potrivească și să fie în ton cu preocupările și pasiunile lui.

Hăinuțe potrivite pentru orice ocazie

Iar pentru că micuțul tău merită ce este mai bun, merită să se bucure din plin de toate momentele și experiențele, la Baby Club găsești hăinuțe potrivite pentru orice ocazie. Fetite și băieței, de la 0 la 14 ani au la dispoziție o gamă impresionantă de hăinuțe dichisite, chic, practice, comode și versatile, adaptate oricărei împrejurări. În plus, la Baby Club, stilul este garantat de o bună calitate a produselor importante din Spania, Italia, dar și de cea a brandurilor de origine autohtonă.

Completează ținuta copilului tău

Bineînțeles că cei mici trebuie să fie întotdeauna pregătiți pentru cucerit noi experiențe de joacă şi aventură. Hai la Baby Club și completează ținuta copilului tău cu încălțăminte potrivită și accesorii inedite, ce îi vor conferi un plus de stil și originalitate. De la poșețele asortate, coronițe trendy, clămițe colorate sau bentițe deosebite, la triciclete moderne sau noile și practice modele de căruțuri.

Trusouri personalizate pentru botez

Pentru prima experiență memorabilă a micuțului tău, la Baby Club găsești o gamă largă de trusouri personalizate pentru botez, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Alege să creezi acest moment unic în culorile, stilul și elementele pe care le dorești.

Definește orice ținută cu stilul special Baby Club

Fie că ești adeptul stilului elegant sau casual, în căutare de combinații clasice, elegante sau de ocazie, la Baby Club te bucuri de o multitudine de opțiuni și variante din care să alegi ținutele potrivite pentru copilul tău. Cu o experiență vastă în domeniu, Baby Club oferă întotdeauna soluțiile de stil potrivite, reușind să se plieze pe specificul, preferințele și dorințele copilului tău.

Combinații pline de culoare, chic, dichisite și cochete dar super comode, practice, atractive și ușor de purtat, vor întregi de fiecare dată look-ul inedit al copilului tău. Iar ținuta potrivită îi va asigura întreg confortul necesar, indiferent de sezon.

Hai și tu la Baby Club, universul de stil al copilului tău, la magazinul din Shopping City Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...