Explozie de arome și finețe în deserturi reinventate! Cofetăria Dana continuă să surprindă cu noi experiențe dulci, de data aceasta având în universul ciocolatei și printre blaturile pufoase un invitat special: Jerom, cunoscutul artist cofetar-patiser de la Nordic Food. Alături de întreaga echipă, acesta a venit cu o demonstrație culinară spectaculoasă a trei deserturi, pline de tentațiile dulci și rafinate.
O poveste dulce și savoare în fiecare felie
Jerom, inspirat de tendințele moderne din lumea patiseriei internaționale, a cucerit cu cele trei rețete care s-au dovedit a fi atât de delicioase, încât la degustare a fost nevoie de porții duble. Unul dintre aceste delicii este tortul rusesc Napoleon, în straturi de foietaj crocant, cremă fină, zahăr pudră pe măsură și o aromă tentantă de vanilie. Un alt desert aerat este Mousse de ciocolată albă cu căpșuni, cu blat Dacquoise de migdale și nuci, completat de un strat de glazură cu multă frișcă și căpșuni. Și cel de-al treilea desert, care nu s-a lăsat așteptat prea mult, este rulada Pavlova: un desert clasic reinterpretat, cu un exterior crocant și miez moale, îmbogățit cu fructe proaspete și cremă delicată.
Vino să te bucuri de fiecare dulce festin, unde clasicele ingrediente aduc un plus de noutate și savoare în lumea deliciilor, în orașul de la Dunăre. Lasă-te purtat de magia deserturilor artizanale și redescoperă povestea plină de pasiune și creativitate, de la Cofetăria Dana, care te va face să te îndrăgostești de fiecare produs!
P