Breaking news:

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Descoperă lumea scrisului, la Casa Caligrafiei din Galați

- reclama -spot_img
5
(3)

Culorile se estompează, templele se prăbușesc, imperiile cad, cuvintele scrise însă, rămân acolo, în simplitatea și ordinea lor. Într-un vals al scrierii, literele par a-și ordona zborul, căutând locul de care s-ar putea agăța. Ghidate de acea picătură de cerneală, așezate cu grijă una lângă cealaltă, își dau întâlnire pe ponton, acela fiind albul imaculat al paginii.

La Casa Caligrafiei din Galați, stilul, armonia și eleganța scrisului prind culoare, sens și formă. Aici sunt specialiști care știu să stăpânească tocul și penița, oferindu-le grație slovelor, apoi cuvintelor și în cele din urmă, textelor. Inițierea în caligrafia Spencerian cuprinde elemente de bază în construcția formelor ovale, a literelor (majuscule, minuscule), însoțite de demonstrațiile caligrafice, de explicații practice și ghidare individuală. Astfel că, abilitatea caligrafică de a face din literele clasice o altfel de ordonare și armonie de proporții, bucură ochiul experimentat și informat să recunoască extrem de bine finețea scrisului.

În lumea rafinată a literelor, la Casa Caligrafiei din Galați, sunt invitați să participe persoane peste 18 ani cu, sau fără experiență în arta caligrafică. Bucuria de a descoperi magia scrisului delicat este o oportunitate, atât pentru gălățeni, cât și pentru toți iubitorii de frumos, să învețe cea mai spectaculoasă caligrafie din lume, caligrafia Spencerian. Ghidarea și îndrumarea timp de aproximativ 18 ore, perioada în care sunt parcurse etapele importante în inițiere, reprezintă succesul vizibil, așezat încă de la început pe pagină.

La Casa Caligrafiei din Galați literele capătă o altă formă, cuvintele noi dimensiuni, iar textele rămân a fi un adevărat spectacol. Caligrafia este mai mult decât „scris de mână frumos” sau „tehnici de litere ornamentate”. Caligrafia este arta de a reliefa simboluri frumoase, prin dobândirea unui set de abilități și tehnici de poziționare a cuvintelor, astfel încât acestea să demonstreze integritate, armonie și ascendență.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ciprian Neculai – fotograful e un bun psiholog!

Îi plac oamenii. Și ideea de socializare. Pentru el,...