Breaking news:

Descoperă lumea scrisului, la Casa Caligrafiei din Galați

Culorile se estompează, templele se prăbușesc, imperiile cad, cuvintele scrise însă, rămân acolo, în simplitatea și ordinea lor. Într-un vals al scrierii, literele par a-și ordona zborul, căutând locul de care s-ar putea agăța. Ghidate de acea picătură de cerneală, așezate cu grijă una lângă cealaltă, își dau întâlnire pe ponton, acela fiind albul imaculat al paginii.

La Casa Caligrafiei din Galați, stilul, armonia și eleganța scrisului prind culoare, sens și formă. Aici sunt specialiști care știu să stăpânească tocul și penița, oferindu-le grație slovelor, apoi cuvintelor și în cele din urmă, textelor. Inițierea în caligrafia Spencerian cuprinde elemente de bază în construcția formelor ovale, a literelor (majuscule, minuscule), însoțite de demonstrațiile caligrafice, de explicații practice și ghidare individuală. Astfel că, abilitatea caligrafică de a face din literele clasice o altfel de ordonare și armonie de proporții, bucură ochiul experimentat și informat să recunoască extrem de bine finețea scrisului.

În lumea rafinată a literelor, la Casa Caligrafiei din Galați, sunt invitați să participe persoane peste 18 ani cu, sau fără experiență în arta caligrafică. Bucuria de a descoperi magia scrisului delicat este o oportunitate, atât pentru gălățeni, cât și pentru toți iubitorii de frumos, să învețe cea mai spectaculoasă caligrafie din lume, caligrafia Spencerian. Ghidarea și îndrumarea timp de aproximativ 18 ore, perioada în care sunt parcurse etapele importante în inițiere, reprezintă succesul vizibil, așezat încă de la început pe pagină.

La Casa Caligrafiei din Galați literele capătă o altă formă, cuvintele noi dimensiuni, iar textele rămân a fi un adevărat spectacol. Caligrafia este mai mult decât „scris de mână frumos” sau „tehnici de litere ornamentate”. Caligrafia este arta de a reliefa simboluri frumoase, prin dobândirea unui set de abilități și tehnici de poziționare a cuvintelor, astfel încât acestea să demonstreze integritate, armonie și ascendență.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...