Breaking news:

Centrul de zi și de joacă Ariel – pentru binele copilului tău!

Centrul de zi și de joacă Ariel din Galați, situat pe strada Arieșului nr. 1, colț cu Bălcescu, este o gazdă bună pentru copiii care doresc să învețe prin joc și să își umple timpul, departe de ecrane. Cu un ambient primitor, dublat de un personal atent la nevoile micuților, Centrul de zi și de joacă Ariel este soluția perfectă pentru părinții ocupați, dar preocupați de educația celor mici.

La Centrul de zi și de joacă Ariel sunt așteptați copiii din grupa bebe (0-3 ani), care vor avea program de dimineață și vor desfășura activități în sistem Montessori. Vor audia limba germană, vor face diverse activități artistice și de dezvoltare a motricității fine, practic se vor juca, cât e ziua de lungă!

În același timp, Ariel funcționează ca un centru educațional cu activități extrașcolare pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Aceștia pot fi aduși după ore, pentru a învăța prin joc arta caligrafică, dar și lectura, alături de prietenul ,,LECTUREL”. La Ariel se vor putea bucura de activități de dezvoltare personală specifice vârstei, se pot relaxa sau pot avea PROGRAM DE JOC TAN-GRAM, la cerere. Zilnic, aici se fac ore de învățare a limbii germane cu administratorul acestui centru, Suzana Snejana Raichici, sau ore de engleză și pictură. Dacă se dorește, copiii pot lua masa de prânz, în regim catering. Tot pentru ei, contra cost, există în centru un psiholog și logoped specializat.

“Am gândit acest centru ca un loc unde micuții să vină cu plăcere, să descopere lucruri noi, să se dezvolte frumos și să crească departe de ecrane. Nu suntem afterschool, la noi nu se fac teme! Programul nostru este de luni până vineri, de la 8,00 la 18,00. Dispunem de educator, psiholog, logoped, îngrijitor și secretar. În plus, colaborăm cu un medic pediatru, care este la dispoziția noastră ori de câte ori este nevoie. Ne ocupăm de micuți ca de propriii noștri copii și nu avem pauze în vacanțe sau de sărbătorile legale”, explică Suzana.

Vara, la Centrul de zi și de joacă Ariel sunt activități în aer liber care antrenează copiii de toate vârstele. Este vorba de: inițieri în diverse activități sportive, ateliere de creație, atelier de caligrafie, activități artistice, dar și vizite la ferme de animale. Alte facilități și avantaje: clădirea este spațioasă și bine compartimentată, astfel încât micuții să aibă spațiu personal și să se simtă în largul lor. Fiind grupe cu un număr mic de copii, se evită bolile de sezon, iar cei mici beneficiază de toată atenția personalului. Iar în weekenduri, centrul poate funcționa ca un loc numai bun pentru petreceri private.

Și pentru că Suzana este la rândul său mamă a 3 băieți, a pus la cale un proiect de parenting dedicat în special mamelor cât și adolescentelor sau mamelor în devenire, pentru cele care își aduc copiii la centru, intitulat Viața de m.a.m.a. (metode auto-adaptative pentru mamele auto-dependente), ce conține sfaturi, informații, tehnici, idei utile. La cerere, copiii pot vorbi cu psihologul despre cum să lupte cu anxietatea, depresia, bullyingul sau cum să depășească anumite dificultăți de învățare și adaptare la școală.

 

Nu în ultimul rând, la Centrul de zi și de joacă Ariel, copiii și părinții se pot destinde cu un CURS DE CALIGRAFIE, care se organizează lunar și are ca invitat un caligraf profesionist, maestru din București. Acesta se desfășoară în weekend și este destinat persoanelor care au peste 16 ani, studenților, medicilor, oricui iubește sau dorește să deprindă scrisul de mână elegant.

 

Informații utile despre Centrul de zi și de joacă Ariel puteți afla de pe pagina de facebook cu același nume, de pe site-ul www.scoalaingrijitoarelor.ro (secțiunea Ariel) sau la telefon: 0749/704 021 și 0723/135 464.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4 / 5. voturi: 11

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...